Dela tro - dela liv

Facebooksidan ”Dela tro - dela liv” delar människor med sig av sina personliga tankar om tro och liv. Sidan är en del av Svenska kyrkans större satsning Dela tro - dela liv.

Berättelserna är personliga och tanken är att de ska väcka och inspirera till fler samtal om livsfrågor och den kristna tron.

Personerna är verkliga, men inte namngivna, för att berättelserna ska komma i fokus. Man delar sin tro här och nu. Inget före inget efter, inga fackplacerande etiketter. Vi har inspirerats av sidan Humans of New York, som bygger på "anonyma" berättelser.

Genom sidan vill vi lyfta fram bilden av Svenska kyrkan som en stor gemenskap, där många människor med olika bakgrund och olika förståelse av tron blir synlig.

Här hittar du Dela tro - dela liv: https://www.facebook.com/delatrodelaliv