Våra öppna förskolor

Se tider och platser här

välkommen till kyrkans öppna förskola!

För dig som är hemma med ditt barn är detta ett härligt och ypperligt tillfälle att träffa andra vuxna i samma livssituation och för ditt barn att få träffa andra barn.

Onsdag 13.30-15.30 Parklek i Snöveltorp (start den 8 september)

Öppna förskolans PARKLEK, vid lekparken/dansbanan i Snöveltorp

Jesus säger: Låt barnen komma till mig och hindra dem inte. Guds rike tillhör sådana som de

Onsdagar kl 13.30-15.30

Kläder efter väder och vill du ha ett mellanmål så tar du med det själv. Det finns alltid tid för ett mellanmål!

När vi känner för en sångstund så äntrar vi dansbanan och drar igång.

Fredagar kl. 9 - 12 i Östra Ryds församlingshem (start den 10 september)

Fika, lek och pyssel är något av vad vi ägnar oss åt förutom alla härliga samtal och glada skratt. Vi har dessutom en sångstund varje gång och avslutar med en liten andakt där vi ber ”Gud som haver barnen kär.......”

I Östra Ryd har vi en vardagsgudstjänst några gånger/termin. Då byter vi ut sångstunden och går in i kyrkan för att fira en enkel andakt med sång och bibelberättelse. Vi tänder ljus och ber vår bön.

Vi fortsätter naturligtvis att följa myndigheternas restriktioner, hålla avstånd, tvätta händerna och stanna hemma vid minsta förkylningssymtom. (gäller både stor & liten)

Vi bjuder på enkelt fika. Vill du ha eget med så går det bra!
Micro finns om du vill värma mat.

Välkommen till våra öppna förskolor!

Kristina Gerdin Tofte

Östra Ryds församling, Linköpings stift