Våra öppna förskolor

Nu har vi avslutat den här terminen men hoppas kunna återkomma i början av 2021

välkommen till kyrkans öppna förskola!

För dig som är hemma med ditt barn är detta ett härligt och ypperligt tillfälle att träffa andra vuxna i samma livssituation och för ditt barn att få träffa andra barn.

Tisdagar kl 9.30-11.30 i Västra Husby kyrka (obs! ny plats)

Onsdag 13.30-15.30 Parklek i Snöveltorp (se nedan)

Fredagar kl. 9 - 12 i Östra Ryds församlingshem

Jesus säger: Låt barnen komma till mig och hindra dem inte. Guds rike tillhör sådana som de

Fika, lek och pyssel är något av vad vi ägnar oss åt förutom alla härliga samtal och glada skratt. Vi har dessutom en sångstund varje gång och avslutar med en liten andakt där vi ber ”Gud som haver barnen kär.......”

I Östra Ryd har vi en vardagsgudstjänst några gånger/termin. Då byter vi ut sångstunden och går in i kyrkan för att fira en enkel andakt med sång och bibelberättelse. Vi tänder ljus och ber vår bön.

Vi följer naturligtvis myndigheternas restriktioner!

Vi bjuder på enkelt fika. Vill du ha eget med så går det bra!

Parkleken

Öppna förskolans PARKLEK, vid lekparken/dansbanan i Snöveltorp

Onsdagar kl 13.30-15.30 under hösten med start den 2 september och avslut den 28 oktober. Därefter ett uppehåll under vintermånaderna.

Håll utkik på våra sociala plattformar för när vårsolen börjar värma då är det dags att ses igen!

Lek, sagovandring och sångstund. Ta eget fika med! Kläder efter väder!

Välkommen till våra öppna förskolor!

Kristina Gerdin Tofte

Östra Ryds församling