Other languages with Google Translate

Helgretreat med enskild vägledning

Helgretreat i ignatiansk anda, med betoning på enskild vägledning. Hållandsgården 25-27/5

Fredag 25 maj 17:30 – Söndag 27 maj 15:00

Helgretreat i ignatiansk anda, med betoning på enskild vägledning. Retreaten är en tyst retreat, där man endast vid ett par tillfällen samlas till gemensam bön och gudstjänst, och där varje deltagare har en personlig vägledare, som man träffar till samtal en gång per dag.

Plats: Hållandsgården.
Vägledare: Gunhild Ekdahl, Inger Silfverdal, Mia Jaederfeldt m fl.
Kostnad: 1750:- för boende i enkelrum med toalett och dusch på rummet. Alternativt 1500:-, för boende i enkelrum med delad toalett i korridoren. Ta med egna lakan och handdukar.

Vill man ha handdukar och sängen bäddad och klar vid ankomst, tillägg på 200:-. Endast hyra av lakan och handdukar 150:-.

Anmälan: Senast 2 maj. Begränsat antal platser. Ange eventuella önskemål om specialkost.
Anmälan och frågor: Mia Jaederfeldt

Ett samarbete mellan Krokoms pastorat och Östersunds församling