Lediga jobb

Kom och jobba med oss! Här listar vi lediga jobb i Svenska kyrkan Östersund. Kika in på sidan och sök!

Vi söker fyra unga sommarvärdar

Svenska kyrkan Östersund vill vara en öppen och tillgänglig kyrka även under sommar och semesterperioden. Vi söker fyra personer mellan 18 och 24 som vill arbeta som guider i Stora kyrkan och Gamla kyrkan.

Några kyrkogårdsarbetare i gula varselkläder krattar gruset på gravarna.

Säsongsjobb kyrkogårdsförvaltningen

Ett jobb för dig som tycker om att vara ute och skapa en vacker miljö på en plats som betyder väldigt mycket för många. Du får dessutom sol i ansiktet, lite smuts under naglarna och bra dagar med ett bra gäng. Från 1 maj till sista oktober.

Om Svenska kyrkan Östersund

Östersunds församling är en av Härnösands stifts största församlingar. Vi har idag ca 60 medarbetare inom en mängd olika arbetsområden. Församlingens verksamhet är indelad i 6 enheter. Barn, Ungdom och Skola, Diakoni, Gudstjänst- och Musik, Fastighet- och Service, Begravning och Församlingsadministration.

Mer om Östersund
Östersunds kommun
Info om boende, skola & omsorg, aktiv fritid med mera.
Visit Östersund
Göra, äta, bo, resa med mera.