Meny

Sommarlovsöppet på Påta

Välkommen till sommardagläger vid Drängsjön. Här kan du pyssla, jonglera, bada, spela spel och leka. Var med en eller flera dagar, det kostar ingenting men du behöver anmäla dig innan ni kommer.

Sommar i Påtaland

4–7 augusti & 10–13 augusti
klockan 10.00–15.00

Vi har sommaröppet på Påta, Domaruddsvägen. Här kan ni pyssla, fiska, bada, spela spel och leka. Familjer och barn, alla är välkomna (även vovven), och lägret kostar ingenting. Med anledning av coronaviruset covid-19 kommer vi i år att begränsa antalet deltagare. Anmäl dig och din familj via formuläret nedan om du vill delta på sommarlägret på Påta. Ni kan vara med en eller flera dagar.

Vi är många anställda och ungdomsledare på plats.

Välkomna!


Var: Domaruddsvägen 44

När: Tisdag 4 augusti–fredag 7 augusti samt
måndag 10 augusti–torsdag 13 augusti
klockan 10.00–15.00.

Korv med bröd samt macka och frukt kommer att serveras klockan 12.30 och kostar 10:-/vuxen (barn gratis). Fika finns tillgängligt hela dagen.

Vem: alla är välkomna, men du måste vara minst tio år för att komma utan målsman. Kontaktuppgifter till målsman lämnas på plats.

 

ANMÄLAN
Med anledning av coronaviruset covid-19 kommer vi i år att begränsa antalet deltagare. Anmäl er om vill delta på sommarlägret på Påta. Meddela oss om du får förhinder, så kan vi låta någon annan ta platsen den dagen.

Kerstin Wessberg

Svenska kyrkan i Österåker

Barn & ungdom, Teamledare barn och ungdom