Other languages with Google Translate

Träffpunkt Nyfiket

Välkommen till Adolfsbergs kyrka där Församlingskåren bjuder in till café-träffar varannan tisdag kl. 14.00-16.00. Fikaservering och trevliga lotterier. 19/2 gästas Nyfiket av Margareta Bratt som visar bilder och berättar om IM (Individuell Människohjälp) i Jordanien, erfarenheter från en medlemsresa.

19/2 Margareta Bratt visar bilder och berättar om IM (individuell människohjälp) i Jordanien, erfarenheter från en medlemsresa.

5/3 Frälsningsarmén med kören Hör och häpna, sånger vi aldrig glömmer.

19/3 Lydia Ltihell, en musikalisk livsskildring med sång och familjebilder med Gunilla Olausson.

2/4 Lindesbergs nyckelharpsklubb spelar visor och folkmusik.

14/5 Jenny och Jesper Nordström spelar och sjunger låtar av Benny Andersson, Evert Taube och andra välkända artister.