Träffpunkt Nyfiket Adolfsbergs kyrka våren 2023

Nyhet Publicerad

Välkommen till Adolfsbergs kyrka där Församlingskåren bjuder in till café-träffar kl. 14.00-16.00 varannan tisdag med fikaservering och trevliga lotterier. Nästa träff 24/1!

24/1 Mats Bertilsson, organist i Olaus Petri församling, delar med sig av Alice Tegnérs sångskatt.

7/2 Stig Hallmén berättar och visar bilder från Bingsjöstämman i Dalarna.

21/2 Gilleskören medverkar denna eftermiddag.

7/3 Du får önska dina önskepsalmer! Församlingens kantor Titti Ångman spelar och sjunger med oss.

21/3 Nyfiket gästas denna eftermiddag av Sonja Hellströms duo.

18/4 Denna eftermiddag gästas Nyfiket av Anneth Pettersson. Hon tar med sig sitt dragspel, hon sjunger och spelar piano med och för oss!

2/5 Lars Hammarlund och Rolf Carlén berättar Adolfsbergs hälsobrunns historia.

16/5 Glory Lundgren och fyra herrar kommer och sjunger vårsånger.

Bilden föreställer tre ideella medarbetare i Svenska kyrkan Örebro: Torsten, Isabella och Sven-Erik.

Lediga uppdrag i Adolfsbergs kyrka

Har du tid och engagemang till övers? Då har vi en hel del lediga uppdrag som volontär just nu! Hittar du något som du känner skulle passa dig som handen i handsken så tveka inte, skicka ett mejl till adolfsbergs.forsamling @svenskakyrkan.se

Församlingskåren Adolfsberg

Församlingskåren anordnar under årets gång bl.a. Café Nyfiket, församlingsresor och utflykter.

Adolfsbergs kyrka arrangerar retreat på Solliden 21-23/4: ”Herren är min herde”

Den 21-23 april 2023 bjuder Adolfsbergs kyrka in till en retreathelg vid den vackra kursgården Solliden. Temat är "Herren är min herde." Ge plats för dig och tystnaden under en helg i vår.

Adolfsbergs kyrka

Gudstjänst i Adolfsbergs kyrka

Välkommen att fira gudstjänst med oss! Vi firar våra gudstjänster här i Adolfsbergs kyrka, söndagar kl. 10.00.

Adolfsbergs kyrka i vinterskrud

Adolfsbergs församling

Adolfsbergs församling ligger i södra Örebro och är en del av Svenska kyrkan i Örebro pastorat. I församlingen finns plats för liv, hopp och tro i gudstjänst och vardag. Här finns utrymme för möten, utmaningar, kraft och växande.