En trädgårdsarbetare planterar blommor.

Trädgårdsgrupp i Längbro

Nyhet Publicerad

”Nygammal” verksamhet startar upp igen! Nu är våren på intåg och vi är glada att meddela att vi startar en Trädgårdsgrupp i Längbro. Syftet med verksamheten är att erbjuda en mötesplats där vi vistas utomhus och får möjlighet att odla både växter och gemenskap. Förhoppningsvis kommer vi även kunna bidra med egenodlade blommor för att smycka altarbordet i vår kyrka! Start 11 april!

Varje torsdag mellan kl.13.00-18.30 är det drop- in för alla trädgårdsvänner, kom som du är och stanna så länge du vill under dessa timmar. Vi håller till i ”Hallonlunden” bakom pastorsexpeditionen.

De som vill påta och pyssla gör det, men det är lika mycket en plats för att umgås med varandra och med naturen.

Vi startar torsdagen den 11 april och fortsätter till frosten kommer.
Det kostar inget att delta och du behöver inte anmäla dig.
Välkommen!

Närbild på ett litet glaskors och ett tänt ljus på ett altare.

Gudstjänster, mässor och konserter i Längbro kyrka!

Varmt välkommen till en stund av stillhet och gemenskap i Längbro kyrka! Efteråt finns det enkelt kyrkkaffe till den som önskar. Här kan du se dag och tid för veckans fasta gudstjänster i Längbro kyrka!

Öppet café i Längbro

Vi håller öppet i församlingshemmet onsdagar 14.00-16.00! Dela gemenskap runt fikabordet, eller bara vara över en kopp kaffe i godan ro! Du kan också vara med på stickcaféet, seniorkören och Anders fix och trix under denna tid. För de yngre är det öppen förskola!

Stickcafé i Längbro!

Välkommen att sticka och umgås med andra. Material finns men du får gärna ta med eget om du har. Välkommen!

Längbro församling

Adress:
Församlingsvägen 4,
(informationsservice, öppet mån-fre 9-16)
E-post: langbro.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Längbro församling

Till Längbro församling på Facebook

Församlingens kyrkor: