Lunchkonsert i Nikolai varje onsdag kl. 12.15

Nyhet Publicerad Ändrad

Lunchkonsert spelas i S:t Nicolai kyrka varje onsdag kl. 12.15. Varmt välkommen!

Program våren 2022

4 maj
Kävesta folkhögskola

11 maj
”Ur gamla oratorier med unga sopraner", Sara Wasserman, Frida Widelund, Karl Magnus Jansson, piano

18 maj
Franska orgelklanger, Karl Magnus Jansson

25 maj
”Sånger mellan hägg och syrén”, musikelever från Karolinska Gymnasiets Estetprogram

Konsertprogram i S:t Nicolai kyrka

Här finns aktuellt konsertprogram för S:t Nicolai kyrka i Örebro.

Lördagsmusik i Nikolai kl. 10.30 varje vecka

Lördagsmusiken spelas varje lördag i S:t Nicolai kyrka kl. 10.30. Här kan du läsa mer om det aktuella programmet.

Körsångare som håller i noter

Körer i Nikolai

Här kan du läsa mer om Nikolai församling i Örebros körer. Det finns en kör för alla åldrar! Välkommen!

Bilden föreställer nattvardsoblater.

Gudstjänster i S:t Nicolai kyrka

Här kan du läsa mer om gudstjänsterna, andakterna, veckomässorna och musiken i S:t Nicolai kyrka.

Bilden visar S:t Nicolai kyrka i centrala Örebro och ett ballongsläpp.

Nikolai församling

Varmt välkommen till vår levande, öppna citykyrka i Örebro! S:t Nicolai kyrka ligger vid Stortorget i centrala Örebro och här möts tusentals människor varje vecka. Några kommer in i kyrkan för att tända ett ljus, andra för att besöka Café Nikolai och vår populära barnverksamhet, vi har ett rikt och stort ungdoms- och konfirmandarbete och ett härligt musik- och gudstjänstliv.

Nikolai församling

Adress:
Nikolaigatan 8

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00
öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt mån-fre 12–13.

E-post: orebronikolai.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Nikolai församling

Till Nikolai församling på Facebook

Församlingens kyrka: