Meny

För barn och unga: Skapa med Komtek utanför S:t Nicolai kyrka fredagar kl. 10–15

Kom och var med om spännande och roliga byggprojekt, sportaktiviteter och tekniska aktiviteter för barn och unga under veckorna 26–32 i sommar. Gratis, ingen föranmälan behövs!

Redskap för pyssel
Redskap för pyssel Bild: Gábor Adonyi från Pixabay

Även i sommar bjuder Komtek in barn och ungdomar till kyrkparken utanför S:t Nicolai kyrka varje fredag kl 10.00–15.00 veckorna 26–32. Satsningen är en del av "Komtek on the road" och riktar sig främst till barn och unga i åldrarna 6–15 år.

skapa med Komtek

Mellan klockan 10-15 finns Komtek på plats i kyrkparken utanför S:t Nicolai kyrka i city. Roliga och tekniska aktiviteter utlovas liksom spännande byggprojekt och ett skönt sommarhäng.

Var: Kyrkparken utanför S:t Nicolai kyrka vid Stortorget i Örebro
När: Fredagar mellan veckorna 26–32 kl. 10–15.
Kostnad: Gratis!

Kolla även in Komteks Facebook-sida.

Café Nikolai strax bredvid kyrkparken har öppet kl 12–16 alla vardagar i sommar fram till 14 augusti. Utegården är glest möblerad för att undvika smittspridning.

Nikolai församling

Adress:
Nikolaigatan 8

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00 (öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt 12–13 från och med 6/4).

E-post: orebronikolai.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Nikolai församling

Till Nikolai församling på Facebook

Församlingens kyrka: