Foto: Magnus Aronsson/IKON

Julpyssel i Mikael

Måndag 13 december kl 17.00-20.30. Välkomna till en härlig kväll med julpyssel, lucia, julgröt och gemenskap! Vaccinationspass måste visas upp i dörren.

Vaccinationsbevis på vissa gudstjänster och konserter

Ledningen för Svenska kyrkan Örebro pastorat har beslutat att vaccinationsbevis ska användas vid gudstjänster och konserter med över 100 deltagare. Vid övriga kommer max 100 besökare att få komma in.

• Då behövs vaccinationsbevis. Fr.o.m. 1/12 behöver du ett vaccinationsbevis för att kunna delta i de sammankomster i Örebro pastorat där vi räknar med att deltagarantalet blir över 100 personer. Förutom vaccinationsbeviset behövs även giltig legitimation. Dessa uppgifter sparas inte efter att de har kontrollerats vid entrén. Saknas vaccinationsbevis och/eller legitimation, kan insläpp inte ske.
  • Då behövs inte vaccinationsbevis. Av erfarenhet vet församlingarna att vissa gudstjänster inte samlar 100 personer och vissa kyrkor/lokaler tar rent rumsligt inte heller in så många. I dessa fall kommer vi i stället att räkna antalet deltagare och släppa in max 100.
  • Kolla kalendern eller fråga. Vilka sammankomster/gudstjänster som kräver vaccinationsbevis kommer att kommuniceras på vår webb (bland annat i kalendern), via församlingarnas kanaler och Informationsservice.

Välkommen in – på ett tryggt sätt. Örebro pastorat vill fira advent och jul på ett tryggt sätt, så att vi inte sprider smitta och/eller orsakar andras sjukdom. Läs mer om vaccinationsbevis och hur du kan skaffa det på vår webb.

Vi börjar kvällen med öppet luciatåg kl 17.00.

Ta med egna luciakläder - alla får vara med!
Om du inte har luciakläder finns det att låna i kyrkan.

Därefter fortsätter kvällen med julpyssel i kyrkans nedervåning. Julgröt och skinksmörgås serveras kl 17.30-19.30. Mat 30 kr/vuxen. Barn gratis!

Mikaels församling

Adress:
S:t Mikaels kyrka
Hjärstavägen 33
mikaels.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Mikaels församling

Till Mikaels församling på Facebook

För bokningar och frågor ring:

Informationsservice: 019-15 45 00
(öppet mån–tors kl. 9–17, fre kl. 9–16. Lunchstängt kl. 12–13).

För kontakt med Mikaels församlingsexpedition ring:
Ulrika Sövig, 019-15 47 47
Anne-Marie Östberg, 019-15 47 42

Församlingens kyrka:
S:t Mikaels kyrka
är öppen för enskild andakt och möjlighet att tända ljus:
Måndag-torsdag 8.30-14.30
Fredag 8.15-12.30

Samt under följande gudstjänsttider:
Måndagar 15.00 Veckomässa
Onsdagar 8.30 Morgonbön