Other languages with Google Translate

Allhelgonahelgen i Nikolai

Lördagen den 2/11 håller S:t Nicolai kyrka, Örebro, öppet kl. 9–20 för att tända ljus och minnas de som gått bort. Det hålls också en minnesandakt på Nikolai kyrkogård (Södra kyrkogården) kl. 16 och minnesgudstjänst i kyrkan kl. 18. Välkommen!

Fredag 1/11

14.00 - Mässa på teckenspråk med ljuständning för de som gått bort under året.

Alla helgons dag 3/11

9.00 - 20.00 - S:t Nicolai kyrka öppen för ljuständning och egen andakt.

11.00 - Gudstjänst - Alla helgons dag i S:t Nicolai kyrka, predikan Marie-Anne Gustafson, kyrkkaffe i Prästgården.

16.00 - Minnesgudstjänst på Nikolai kyrkogård, (Södra kyrkogården).

18.00 - Minnesgudstjänst i S:t Nicolai kyrka, alla namn på de medlemmar i Nikolai församling som har gått bort under året läses upp.

Söndag efter Alla helgons dag 4/11

11.00 - Mässa i S:t Nicolai kyrka, predikant Ingemar Söderström, kyrkkaffe i Prästgården.

18.00 - Tre motetter av J.S. Bach i S:t Nicolai kyrka, Örebro kammakör, Örebro barock och stråkelever från Örebro kulturskola, dirigent Fred Sjöberg, entré. Läs mer.

Minnesplats utanför S:t Nicolai kyrka

I kyrkparken utanför S:t Nicolai kyrka finns en minnesplats för den som inte har en grav att gå till eller där graven ligger någon annanstans. Du är välkommen att tända ett ljus vid denna minnesplats.

Nikolai församling

Adress:
Nikolaigatan 8

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)
E-post: orebronikolai.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Nikolai församling

Till Nikolai församling på Facebook

Församlingens kyrka: