Foto: Magnus Aronsson

Konfirmation

Funderar du på sånt som kärleken, livet, Gud, döden, framtiden, relationer, vänskap, sorg och glädje?

Vill du fundera tillsammans med andra? Då kan konfirmation vara något för dig!

Välkommen till ett äventyr med gemenskap, livsfrågor och lägerliv!

Vi träffas en gång i månaden där du möter nya kompisar och får chansen att prata om sånt som du tycker är viktigt. Till sommaren åker vi tillsammans på läger!

Konfirmandtiden avslutas med en konfirmationsgudstjänst som blir en bekräftelse av ditt dop. I Guds ögon är alla människor värdefulla – konfirmationen är ett sätt att bekräfta att också just du är värdefull.

Du behöver inte vara döpt för att börja i en konfirmandgrupp. Många konfirmander döps under sin konfirmandtid.

Kostar det något?

Nix.

Jag vill veta mer!

Läs gärna mer i snabbfaktarutan här intill eller kontakta Ingrid eller Andreas.

Hur anmäler jag mig?

Fyll i formuläret nedan senast 30 oktober.

Mer info och kontakt:

Ingrid Dahlström

Andreas Sjögren

Informatör / Ungdomsledare

Genom att fylla i och skicka ovanstående uppgifter godkänner du att dessa används för kontakt via e-post, brev eller sms gällande information och träffar för ungdomsverksamheten. Uppgifterna hanteras av ungdomsverksamheten samt kansliet. Telefonnummer kan delas med tredje part (Google contacts) för sms hantering. Allergier eller särskilda behov kan delas med tredje part vid bokning av kost och logi.