Maggans digitala bokklubb

Längtar du efter kulturell stimulans? Kom med i Maggans digitala bokklubb

Välkommen med i Svenska kyrkan i Norges digitala bokklubb. Vi startar  med att samtala om de första kapitlen i Tove Janssons memoarer ”Bildhuggarens dotter” . Därefter ses vi digitalt varannan onsdag.

Några rader om boken:
Bildhuggarens dotter ger en inblick i Tove Janssons egen barndom. Den är både magisk och mystisk mitt i allt det vardagliga. Boken berättar om Tove Jansson uppväxt i den bohemiska konstnärsfamiljen, där festerna pågår i dagar, men också det betydligt lugnare sommarstället ute skärgården.

Maggans bokklubb startar i Coronatider, särskilt med tanke på dig som längtar efter fler sociala sammanhang och kulturell stimulans. Efter Coronabegränsningarna fortsätter bokklubben men då med en digital träff i månaden.

Kostnad: Självkostnadspris
Antal platser: Max 6/grupp med möjlighet till fler grupper.
Inriktning: nordiska 1900-tals författare
Var ses vi: Gruppsamtal i Messenger. Du blir uppringd av gruppledaren.
Var finns boken? Du kan lyssna gratis här.

Begagna finns den d tex på Bokbörsen.se.

Ny finns den t ex på Adlibris.no

På bibliotek finns den att låna

Vem är Maggan? Kronprinsessan Margareta förstås, som gett sitt namn till vår kyrka i Oslo.

Hör av dig med frågor och anmälan till diakon Kristina.

Kristina S Furberg