Kommunikation/INTRYCK

Här kan du läsa om olika frivillighets uppdrag inom kommunikation. Om någon låter intressant kan du kontakta Karolina som jobbar som Informatör på Svenska Margaretakyrkan.

Skribent

Vi tycker det är kul när vi är många som bidrar med material
till Margaretabladet. Har du känsla för svenska språket och intresse av att dela med dig av upplevelser och möten? Då skulle du passa som skribent i INTRYCK.

Margaretabladet kommer ut med fyra nummer varje år. Du behöver inte skriva för varje nummer utan du själv bestämmer vad som passar.

Nästa nummer kommer ut i slutet av maj.

Tackfest

Fotograf

Tycker du om att fotografera och vill bidra med bilder. Kanske vill du fotografera under ett arrangemang eller varför inte kyrkan. Då borde du ta kontakt med oss.

Tackfest
Som tack för att du är med och tar ansvar blir du inbjuden på kyrkans tackfest som anordnas två gånger om året. Det blir mat och trevlig gemenskap.