Julbasaren

Den 23-24 november 2018 öppnas portarna igen till en av årets största högtider i Margaretakyrkan.

23 november kl.11.00-18.00
24 november kl. 11.00-17.00

Vid den svenska julbasaren hittar du allt från mat, hemslöjd, hantverk, textilier, böcker, lotter och kaffeservering.

Den svenska julbasaren i Margaretakyrkan är en traditionsrik mötesplats, med härlig atmosfär, för tusentals besökare. Med den goda och varma stämningen på basaren, är den ett populärt startskott inför den kommande julen. Här kan du köpa svenska matvaror, svensk hemslöjd, svenska tyger, lotter etc. samt njuta av hembakat i kaffeserveringen. En gång i timman kan du dessutom njuta av julmusik i kyrkan.

Julbasarens överskott går till  välgörande ändamål. Detta år går överskottet till Svenska kyrkan i Toronto, flyktingarbetet i Svenska kyrkan och Fattighuset.
Förra årets julbasar samlade in över 193.000 kr som skänktes till tre olika organisationer.

Det är begränsade parkeringsmöjligheter. Låt gärna bilen stå och använd kollektivtrafik.

Varmt välkommen!

Bild: K. Linnea Backe

Vill du vara frivillig?

Överskottet från julbasaren går till välgörenhet. Om du kan tänka dig att hjälpa till är det väldigt uppskattat, basaren behöver engagerade medarbetare. Det brukar vara en mycket trevlig, positiv och givande helg för alla.

Ring gärna till expeditionen, tel +47 23 35 32 50, om du har frågor angående julbasaren eller anmäl dig direkt till Karin Ibenholt, som är basargeneral.

Här kan du läsa mer om du vill vara frivillig under Julbasaren.

Vi tar även tacksamt mot fina vinster till vårt barnlotteri och vuxenlotteri. Hör av dig till expeditionen på +47 23 35 32 50, om du har något du vill skänka som företag eller privatperson.