Julmarknad/Christmas Fair

22-24 november 2019 öppnas portarna till en av årets största högtider. Julmarknad i Svenska kyrkan. Welcome to visit our annual Swedish Christmas Fair on the 22nd through the 24rd of November.

Öppettider 2019

22 november kl. 11.00-20.00
23 november kl. 11.00-18.00
24 november kl. 11.00-18.00

Julmarknaden i Svenska kyrkan i New York är en traditionsrik mötesplats med härlig atmosfär för tusentals besökare. Med den goda och varma stämningen är den ett populärt startskott inför den kommande julen. Detta är också en av årets största foundraising event som kyrkan har.

Här kan du njuta av en jultallrik med bl. a. köttbullar, janssons frestelse, skinka, sill och lax. Du kan frossa i glögg och pepparkakor, svenska lussekatter och bullar. Du kan köpa svenskt hantverk, njuta av advents- och julmusik och mycket, mycket mer.

På julmarknaden släpps också biljetterna till årets Luciafiranden. Luciakonserterna kan du läsa mer om här.

Varmt välkommen!

--------------------------------------------------------------------------

Welcome to the Christmas Fair at Church of Sweden in New York!

Opening Hours 2019

22nd of November 11am to 8pm
23rd of November 11am to 6pm
24th of November 11am to 6pm

You're welcome to purchase traditional Swedish Christmas food, home baked cinnamon buns and beautiful Swedish crafts. You can enjoy a traditional Swedish Christmas lunch. You can listen to traditional music and so much more. This is one of the congregations biggest fundraising events.

This is also the release date for tickets to our Lucia concerts. Read more about Lucia here.

We´d love to see you kick off the Christmas season at the Church of Sweden!

Vill du hjälpa till?
I många utlandskyrkor är basarer inför advent och jul en stor händelse - både som träffpunkt och som en viktig inkomstkälla för kyrkorna.

Julmarknaden i Svenska kyrkan i New York är ett stort evenemang och vi i personalen klarar det inte på egen hand. Vi är beroende av mångas hjälp. Bland annat behöver vi hjälp med uppackning och prismärkning, ommöblering, bakning och matförberedelser, försäljning och servering.

Du behövs!
Förutom att du gör en ovärderlig insats brukar det också vara riktigt roligt! I januari har vi en tackmiddag för alla som hjälpt till.

Kom in till kyrkan, ring eller skicka ett e-post till newyork@swedishchurch.net och anmäl ditt intresse! Din insats behövs!