Foto: Magnus Aronsson Ikon

Boka dop

Här kan du se alla lediga tider för dop, och preliminärboka den tid som passar dig.

Så här gör du

• Välj kyrka och/eller datum.
  • Välj en tid och fyll i uppgifter i formuläret. Om fler personer i familjen eller sällskapet önskar dop samma tid, skriv namn och personnummer i rutan ”övriga önskemål”.
  • Observera att uppgifterna om präst och musiker är preliminära och kan komma att ändras.
  • Din bokning är preliminär tills du fått en bekräftelse via e-post, vilket kan ta upp till tre arbetsdagar.
  • Det finns möjlighet att låna lokal för dopkalas. Om ledig lokal finns syns det i respektive doptid i kalendern. Om du inte hittar någon ledig tid med dopkalas, skriv in det i rutan ”övriga önskemål”. Vi kontaktar dig och ser vad vi kan göra för att lösa det.
  • Vi bjuder på doptårta när du lånar lokal för dopkalas. Du får ett presentkort i god tid innan och hämtar tårtan själv.
  • Det finns möjlighet att låna dopdräkt utan kostnad.
  • Alla personuppgifter behandlas enligt GDPR

Fråga oss!

Hittar du ingen tid som passar eller undrar du över något?
Kontakta oss på 0920-27 70 00 eller mejla Nederluleå församling