Kontakt

Svenska kyrkan Besöksadress: Sysslomansgatan 4, Uppsala Telefon: 018-16 96 00 E-post till Svenska kyrkan

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kalender för mobil präst i Afrika

Ulrica Fritzson är mobil präst i Afrika, med närvaro i Sydafrika, Zimbabwe, Botswana, Zambia, Mozambique, Kenya, Tanzania, Uganda, Etiopien och Namibia.

Ulrica håller i gudstjänstsamlingar, konfirmationssamlingar och läger, erbjuder enskilda samtal, gruppsamtal, handledning och olika typer av akuta samtal till svenskarna på plats.

Kalendarium 2016

Hösten 2016 och våren 2017 bor Ulrica i Stellenbosch i Sydafrika. Hon återkommer löpande med information på Facebook (se längre ned på sidan) om var hon befinner sig och vilka orter/länder hon besöker.

• 7/11-12/12 är Ulrica i Sydafrika och på resa i regionen

• 16-19/12 är Ulrica förmodligen i Kenya

Vill du engagera dig?

Vill du vara med och sjunga vid gudstjänster, engagera dig i ungdomssamlingar, diakonal verksamhet, bullbak eller sprida information? Kontakta Ulrica Fritzson. All hjälp är välkommen! Tillsammans kan vi göra Svenska kyrkan i Afrika levande och närvarande.

Kontaktuppgifter Ulrica Fritzson

E-post: Ulrica Fritzson

Mobil: +46 725055732

Läs mer om Ulrica Fritzson och uppdraget som mobil präst i Afrika.