Meny

Lediga tjänster

Ungdomsassistent

Ungdomsassistent 

 

Mariestads församling har ungdomsarbete som ett av sina särskilda utvecklingsområden. Vi vill därför under ett år utöka arbetslaget kring barn och unga med en assistent i församlingsarbete. Du kommer arbeta med konfirmander, unga ledare och ungdomsgrupp i samverkan med andra kring utveckling, planering och genomförande. I uppgiften ingår också att delta i öppen verksamhet och grupper för yngre barn. Du behöver trivas i en ledande roll och att vara tillsammans med tonåringar. 

 

Du kommer ha ett särskilt ansvar inom kommunikation och behöver därför god förmåga till att uttrycka dig på ett sätt som passar målgruppen. 

 

Du behöver trivas med att arbeta självständigt och i team. Du är en naturlig ledare och tar egna initiativ och inordnar dig i gemensamma beslut. Du är konfirmerad och lojal med Svenska kyrkans tro och ställningstaganden.

 

Meriterande är egen erfarenhet av att vara deltagare i ungdomsverksamhet, ideellt eller anställt arbete i församling eller folkrörelse.

 

Tjänsten är en timanställning 50-75% under 11 månader. Anställning påbörjas 20 augusti eller enligt överenskommelse.

 

Ansökan med CV och personligt brev skickas senast 10 juli till helene.stengel@svenskakyrkan.se eller Mariestads församling Box 2 54221 Mariestad. Märk brevet ”ansökan”. 

 

För frågor kring tjänsten, kontakta 

Olle Ohlsson olle.ohlsson@svenskakyrkan.se 0501-390504

Ulrika Keidser-Flygare ulrika.keidserflygare@svenskakyrkan.se 0501-390531

Helene Stengel helene.stengel@svenskakyrkan.se 0501-390511