Barn & Ungdom

0-6 år

Barn som ritar

Kyrkans Öppna Förskola

Hit kan barn i åldrarna 0-5 år komma tillsammans med förälder. Vi leker, sjunger, pysslar och fikar.

Babyrytmik, start vecka 8

Detta är en grupp för de allra minsta. Är du mellan 0-1,5 år? Ta då med en vuxen; vi sjunger spelar, gör ramsor och rör oss tillsammans.

7-12 år

En kille håller i en hand med Unokort.

Juniorerna

Kom till Församlingsgården efter skolan. Här finns fika och aktiviteter för dig som går på mellanstadiet.

Barn- och ungdomskör

Vill du vara med och sjunga? Då är du välkommen hit!

13 år och uppåt

Konfirmation

Att vara tonåring är en tid av utveckling och förändring i livet. Mitt i denna tid erbjuds du möjligheten att vara konfirmand och få en chans att fundera över ditt liv på djupet; Vem är jag? Frågor om liv och död, familj och vänner, evighet, kärlek, Gud och Jesus, kyrka, änglar…

Ungdomsgruppen Arken

Här är du välkommen utan några krav. Vi fikar, hittar på roliga saker, firar gudstjänst och andakt och hänger i soffrummet

En ledare och några ungdomar är ute och går.

Unga ledare

Det finns många olika sorters ledare runtom i vårt samhälle. Både bra, medelmåttiga och rentutav dåliga. Inom kyrkan innebär ledarskap oftast att vi är bra förebilder för varandra.

För alla åldrar

I vår verksamhet har vi glädjen att kunna använda Pärlängen:

Pärlängen

Livets pärlor - Utekyrka - Grillplats - Fotbollsplan - Boulebana