Other languages with Google Translate

Bokträffar på BAKA Stenugnsbageri

Välkommen till bokträffar på BAKA på Eriksberg! Vi träffas för att fika tillsammans och prata om en roman vi läst. Höstterminens första träff äger rum den 22 augusti.

Vi träffas för att fika tillsammans och prata om en roman vi läst. Delta vid alla tillfällen eller då du har möjlighet. Ingen anmälan behövs. Roligast blir det om du har läst boken vi samtalar omkring. Var och en köper själv sitt fika.

Bokträffarna är ett samarbete sedan flera år mellan Lundby församling, Rambergskyrkan, BAKA stenugnsbageri och studieförbundet Bilda.

Välkommen!

BOKTRÄFFAR Höstterminen 2019

Plats: BAKA Stenugnsbageri, Eriksberg
Adress: Ostindiefararen 27
Länk till karta.

TORSDAG 22 AUGUSTI
Kl. 15.00-16.30
Sommarens egen bok: Vi delar med oss av intryck från en bok vi har läst under sommaren. Ta gärna med en favoritbok från sommarens läsning.

TORSDAG 19 SEPTEMBER
Innan floden tar oss av Helena Thorfinn
En spännande skildring av en värld med festande diplomater, magra textilarbetare och svenska småbarnsfamiljer i Bangladesh
huvudstad Dhaka. En värld där karriärister och idealister samsas vid samma pool och terrorism och tennismatcher präglar vardagen.

TORSDAG 17 OKTOBER
Allt jag fått lära mig av Tara Westover
"Det här är en fullständigt makalös självbiografisk berättelse om en ung kvinna som visar en ofattbar styrka i möte med extrem fattigdom och fanatisk religiositet."

TORSDAG 21 NOVEMBER
Pow wow av Tommy Orange
Pow wow är namnet på en stor sammankomst för native americans, indianer. Boken knyter på ett intelligent vis samman olika människoöden. De kommer att få uppleva gemenskap och heliga traditioner. Men också förlust, uppoffring och hjältemod.

Birgitta  Westlin

Birgitta Westlin