Other languages with Google Translate

Bokträffar på BAKA Stenungsbageri

Välkommen till bokträffar på BAKA på Eriksberg! Vi träffas för att fika tillsammans och prata om en roman vi läst. Vårterminens första träff äger rum den 24 januari.

Vi träffas för att fika tillsammans och prata om en roman vi läst. Datum för träffarna vårterminen 2019 är följande torsdagar: 24 januari, 28 februari, 4 april och 9 maj. Vi träffas alltid kl. 15.00-16.30.

Delta vid alla tillfällen eller då du har möjlighet. Ingen anmälan behövs. Roligast blir det om du har läst boken vi samtalar omkring. Var och en köper själv sitt fika.

Bokträffarna är ett samarbete sedan flera år mellan Lundby församling, Rambergskyrkan, BAKA stenugnsbageri och studieförbundet Bilda.

Välkommen!

BOKTRÄFFAR
Vårterminen 2019

Plats: BAKA Stenugnsbageri, Eriksberg
Adress: Ostindiefararen 27
Länk till karta.

TORSDAG 24 JANUARI
Kl. 15.00-16.30
I skuggan av sommaren av Peter Strang.

TORSDAG 28 FEBRUARI
Kl. 15.00-16.30
Hilma – en roman om gåtan Hilma af Klint av Anna Laestadius Larsson.

TORSDAG 4 APRIL
Krokas av Elin Olofsson.

TORSDAG 9 MAJ
Kl. 15.00-16.30
Till minne av en villkorslös kärlek av Jonas Gardell.

Birgitta  Westlin

Birgitta Westlin