KÖRKUL!

för dig som är 6-9 år!

nytt i höst!

KÖRKUL

Går du i årskurs 0-3 och gillar att sjunga och ha kul tillsammans? Då skall du komma till Hemgården på onsdagar 15.00-17.00.

Vad gör vi? Jo, vi sjunger, dansar, leker, pysslar, pratar om stort och smått och fikar!

Någon gång under terminen kommer vi att sjunga i någon av våra fina kyrkor.

Låter detta kul? Tveka inte att komma!

Vi startar 5 SEPTEMBER!

Hur kommer jag dit?

Om du är hemma vid den tiden får någon vuxen lämna dig på Hemgården. Om du går på fritids i Ljungskile hämtar vi dig efter ditt mellanmål. Om du är Mareldsbarn hämtar vi dig utanför ditt fritids. Om du är Hemgårdsbarn kommer du ner 15.00. Om du är Forshällabarn går buss 821, som är framme på Ljungskile station 14.55.

Ledare: Christina Lindgren och Ingrid Dillner

För mer information: Christina Lindgren, Christina Lindgren, 0522-999 79

Christina Lindgren

Församlingsassistent