Dop, konfirmation, vigsel, begravning

Kyrkan finns genom hela livet; från att välkomna ett barn in i Guds familj till att stödja anhöriga i sorgen efter någon nära.

Dop

Dopet handlar om att varje människa är född in i ett sammanhang. Dopet är en fest då vi firar att den som döps blir en del i Guds stora familj – den världsvida kyrkan.

Konfirmand 23/24

Konfirmationen är en unik och viktig upplevelse fylld med skratt, allvar, utmaningar, vänskap och glädje. Välkommen att konfirmeras i Svenska kyrkan i Ljungskile! #aldrigensam

Vigsel och bröllop

Bröllopet är ett förbund mellan två personer. En av de största dagarna i en människas liv. Att vilja dela livet med varann i både glädje och sorg är stort. Och det är också en glädjens högtid. Att ha funnit varann och bara vilja varandra allt det bästa! Det är värt att glädjas över.

Begravning

Om du förlorar en människa som står dig nära behöver du ta hand om dig och få tid att sörja. Men kanske är det inte nog med sorgen. Kanske är du den som ansvarar för allt det praktiska - att berätta för andra, att beställa en kista och att ordna med begravningen.