Gudstjänst & kyrkor

Fira gudstjänst i Forshälla, Grinneröd, Resteröd, Ljung och Ljungs gamla kyrka

VÄLKOMMEN till våra gudstjänster!

Ett av församlingens viktigaste och roligaste uppdrag är att samlas för att fira gudstjänst. Då och där träffas människor kring frågor om tron och livet. Gudstjänsten är ett tillfälle att träffa sina vänner och bekanta, lära känna nya människor, få nya intryck, be, sjunga och få dela erfarenheter tillsammans. Du är välkommen oavsett hur ditt liv och din tro ser ut.

CORONA

I dessa corona-tider har vi en tid endast haft gudstjänst i Ljungs kyrka söndagar 11.00 med begränsat antal platser. Från september kommer vi även att ha gudstjänst i Forshälla och Grinneröd. Dock väntar vi med mässor.

Du som har minsta förkylnings- eller sjukdomssymtom ska stanna hemma. Om du är äldre bör du också begränsa dina sociala kontakter.

SÖNDAGSSKOLA

Första söndagen i varje månad har vi söndagsskola i Ljungs kyrka under gudstjänsten 11.00! Välkomna alla barn!

Läs mer om församlingens fyra kyrkor: Forshälla, Grinneröd, Resteröd, Ljung och Ljungs gamla.

KOLLEKTER

Här kan du se 2020 års kollektändamål

Swish till kollekten: 123 680 87 78

HYRA FÖRSAMLINGSHEM

Du är välkommen att hyra något av våra församlingshem (Hemgården i Ljungskile, Resteröds församlingshem eller Grinneröds församlingshem), t ex till dopfest eller annat ändamål. Hör av dig till expeditionen; 0522-999 70 eller

ljungskile.forsamling@svenskakyrkan.se

Här kan du läsa vårt församlingsblad HÄNDER!

Karin Coxner

-- Kyrkoherde