Svenska kyrkan, Ljungskile församling Besöks- och postadress: Vällebergsvägen 24, 45930 Ljungskile Telefon: +46(522)99970 E-post till Svenska kyrkan, Ljungskile församling

Gudstjänst & kyrkor

Fira gudstjänst i Forshälla, Grinneröd, Resteröd, Ljung och Ljungs gamla kyrka

VÄLKOMMEN till våra gudstjänster!

Klicka på den röda rutan till höger - ”Vad händer i kyrkan?” - där ser du våra predikoturer!

Läs gärna vårt församlingsblad MIRJAM - klicka här!

Ett av församlingens viktigaste och roligaste uppdrag är att samlas för att fira gudstjänst. Då och där träffas människor kring frågor om tron och livet. Gudstjänsten är ett tillfälle att träffa sina vänner och bekanta, lära känna nya människor, få nya intryck, be, sjunga och få dela erfarenheter tillsammans. Du är välkommen oavsett hur ditt liv och din tro ser ut.

Läs mer om församlingens fyra kyrkor: Forshälla, Grinneröd, Resteröd, Ljung och Ljungs gamla.

Karin Coxner

-- Kyrkoherde