Foto: Magnus Aronson /Ikon

Ung i Ljungskile

Vår ungdomsverksamhet är öppen för alla oavsett om du konfirmerats i Ljungskile eller inte! Hit får du komma precis som du är; troende eller tvivlande. #aldrigensam. Följ vårt Instagramkonto - @ungiljungskileforsamling

Ungdomsgruppen

För dig som är tonåring, ung ledare eller konfirmand! Ibland åker vi på utflykt, läger eller sysslar med olika kreativa projekt. Du är alltid välkommen, tvivlande som tvärsäker, glad som ledsen. Oavsett vem du är, hur du ser ut eller vem du älskar. 

Konfirmand 23/24

Konfirmationen är en unik och viktig upplevelse fylld med skratt, allvar, utmaningar, vänskap och glädje. Välkommen att konfirmeras i Svenska kyrkan i Ljungskile! #aldrigensam.

Ung ledare

Gå ledarutbildningen för att göra dig redo för att ta ett ledaruppdrag i församlingen. Häng på och lär dig mer om dig själv, Gud och ledarskap.

En flicka tittar mot sin ledare och räcker upp handen.

Samarbete skola-kyrka

Ljungskile församling strävar mot att vara en resurs för skolorna i närområdet vad gäller lektionspass som syftar till att lära sig mer om b.l.a. kyrka, kristendom, etik och moral. Läs mer i foldern och boka gärna in ett besök med eller hos oss.