Våra ordinarie gudstjänsttider

Se här våra ordinarie gudstjänsttider i kyrkor och på äldreboenden. Observera att de ordinarie tiderna inte alltid stämmer – titta därför i vår kalender för gällande tider.

I Ljungby pastorat hålls också gemensamma gudstjänster i församlingarna. Vid speciella högtider är det pastoratshögmässor. Vanligast förekommande är att Angelstad, Annerstad och Torpa församlingar firar gemensamma gudstjänster samt Lidhult, Odensjö och Vrå församlingar firar sina tillsammans. Även Ljungby och Ljungby Maria församling har emellanåt gemensamma gudstjänster. Du är naturligtvis välkommen att fira gudstjänst till vilken kyrka som helst, oavsett vilken församling du tillhör.