Någon surfar i mobilen vid en prästkrageäng.
Foto: Lina Beutler /Ikon

Kyrkguiden i mobilen

Med Kyrkguiden i din mobil hittar du kyrkor, gudstjänster och evenemang både hemma och på resande fot.

Appen Kyrkguiden hjälper dig hitta till kyrkor i Lagunda församling och i hela Svenska kyrkan - inklusive Svenska kyrkan i utlandet. I kalendern finns aktuella gudstjänster, konserter och andra evenemang. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Du kan använda appen Kyrkguiden när du vill veta vägen till en kyrka när du ska på bröllop, begravning eller dop. Sök via kartan eller kyrkans namn. 

I appen hittar du kalendrar för (nästan) alla församlingar i Svenska kyrkan. Du kan skapa en egen kalender med gudstjänster eller konserter du vill gå på och få en påminnelse så att du inte missar något. Lägg in Lagunda församling och andra församlingar du ofta besöker som favoriter så har du alltid koll på vad som händer.

Policy för integritetsskydd

Appen Kyrkguiden är byggd med hjälp av tredjepartsverktyget Firebase som tillhandahålls av Google. Svenska kyrkan har som mål att dela så lite data som möjligt om användare till tredjepartsleverantörer men viss information kan komma att delas för att säkerställa att appen fungerar som den ska.

Vill du veta mer om hur det fungerar finns utförlig information på Svenska kyrkans gemensamma sidor om Kyrkguiden