Other languages with Google Translate

Kontakt

Kungsbacka-Hanhals församling Besöksadress: Storgatan 1A, 43430 Kungsbacka Postadress: Box 10218, 43423 Kungsbacka Telefon:+46(300)569800 E-post till Kungsbacka-Hanhals församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kungsbacka-Hanhals församling

Nära Gud - nära livet. Välkommen till Kungsbacka-Hanhals församling!

Tack för gåvor och engagemang i julkampanjen 2018

Gratis pannkakor! Fika, bön och lovsång! Spela spel och prata!
Öppet alla fredagar 19:00-23:00 i Kyrkcaféet, Kyrkogatan 16.

Pannkakskyrkan, från 13 år

Gratis pannkakor! Fika, bön och lovsång! Spela spel och prata! Öppet alla fredagar 19:00-23:00 i Kyrkcaféet, Kyrkogatan 16.

24 mars 17:00, efter mässan, S:ta Gertruds kyrka.

Tron som drivkraft

En kväll då vi gör utblickar i vår världsvida kyrka och tillsammans fördjupar oss i hur vår kristna tro kan vara drivkraften till engagemang. Bibelstudium, samtal och inspiration till fortsatt eller förnyat engagemang. Med Sara Johannesson och Elsa Valeberg. 24 mars 17:00, efter mässan, S:ta Gertruds kyrka.

Arkiveringsdatumet för kampanjen har gått ut