Other languages with Google Translate

Kontakt

Kungsbacka-Hanhals församling Besöksadress: Storgatan 1A, 43430 Kungsbacka Postadress: Box 10218, 43423 Kungsbacka Telefon:+46(300)569800 E-post till Kungsbacka-Hanhals församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kungsbacka-Hanhals församling

Nära Gud - nära livet. Välkommen till Kungsbacka-Hanhals församling!

Konsertpianisten Johan Möller Lekemo spelar kända pianoklassiker av Schubert, Debussy, Liszt och Chopin. Mellan de kända verken berättar Johan om kompositörernas märkliga och intressanta liv. 24 mars 16:00 i Hanhals kyrka.

Konsert med Johan Möller Lekemo

24 mars 17:00, efter mässan, S:ta Gertruds kyrka.

Tron som drivkraft

En kväll då vi gör utblickar i vår världsvida kyrka och tillsammans fördjupar oss i hur vår kristna tro kan vara drivkraften till engagemang. Bibelstudium, samtal och inspiration till fortsatt eller förnyat engagemang. Med Sara Johannesson och Elsa Valeberg. 24 mars 17:00, efter mässan, S:ta Gertruds kyrka.

Medverkande: Vokalensemblen under ledning av Ulrike Heider.
Elisabeth Nilsson, cello.

Konsert inför Earth Hour

30 mars 19:30 Kungsbacka kyrka. Timmen före Earth hour, 19:30 släcker vi ned i Kungsbacka kyrka och lyssnar till en konsert med enbart levande ljus. På ett stämningsfullt sätt får vi möjlighet att låta musiken ge plats för tankar på de klimatutmaningar vi står inför. Det blir gregoriansk sång men även annan musik. Medverkande: Vokalensemblen under ledning av Ulrike Heider. Elisabeth Nilsson, cello.

Tema Tacksamhet.”Tack så mycket!” Är det bara något vi säger? Vad ska vi egentligen tacka för, och varför? Vad händer i mitt hjärta när jag tackar någon annan? Vi lär oss av Bibeln och våra egna liv. 3 april efter veckomässan, i Kyrkcaféet.

Samtal och bibelstudier

Vårstädning. Måndag 11 mars påbörjar vi vårstädningen. Granris och kransar/vinterdekorationer tas bort från samtliga gravar. De gravrättsinnehavare som önskar tillvarata dekorationer ombedes att göra detta senast 10 mars.

Aktuellt på kyrkogårdarna

Då Gamla kyrkogården på sina ställen har varit dåligt dränerad har vi under vintern genomfört omfattande dräneringsåtgärder. Gångarna kommer under våren och försommaren ställas i ordning. Vi hoppas ni har överseende med detta och vi ser fram emot nya, bättre gångar och mindre stående vatten.

Arbeten på Gamla kyrkogården i Kungsbacka

Tack för gåvor och engagemang i julkampanjen 2018. I Kungsbacka-Hanhals församling lyckades vi tillsammans samla ihop hela 100 212 kronor.