Kungsbacka-Hanhals församling

Välkommen till Kungsbacka-Hanhals församling! Nära Gud - nära livet.

Vardagar mellan 10:00-14:00 är Kungsbacka kyrka öppen. Välkommen in! Här kan du få titta runt i kyrkan, sitta ned en stund, be en bön och tända ljus. 12:00 är det middagsbön för den som vill.

Öppen kyrka och middagsbön

Hallänningen och Maratonlöparen Håkan Jonsson, biskop Susanne Rappmann, Erik Lysén - chef för Act Svenska kyrkan, fotbollsstjärnan Lotta Schelin, församlingens kyrkoherde Christofer med flera springer till förmån för årets Världens barn-kampanj. Den 23 september sprang de in i Kungsbacka.

Springer för livet för världens barn

Gudstjänster och aktiviteter:

Vi sänder gudstjänster live

Välkommen till Kungsbacka-Hanhals Facebooksida där vi sänder gudstjänster live. Du hittar de gudstjänster som sänds digitalt genom att titta i kalendern här på hemsidan. Det krävs inget Facebook-konto för att öppna länken. På sidan scrollar du ned tills du ser filmen i flödet. Väl mött i gudstjänsten!

Klicka här för att komma till Kungsbacka-Hanhals församlings Facebooksida.

viktigt om folksamlingar - förbud på fler än 50 personer

Församlingen följer myndigheternas regler och förbud. Det är just nu inte tillåtet att vistas mer än 50 personer samtidigt i våra lokaler och kyrkor. Vi säkerställer att dessa bestämmelser följs i alla församlingens lokaler. Detta gäller alla former av gudstjänster och övrig verksamhet.

Verksamheter för dig:

Livets högtider:

Stöd och omsorg:

Information från Kyrkogårdsförvaltningen:

Tankar inför helgen och poddar:

Appar, tidningen Kyrkfönstret och sociala medier

Kyrkor och kapell: