Other languages with Google Translate

Kontakt

Kungsbacka-Hanhals församling Besöksadress: Storgatan 1A, 43430 Kungsbacka Postadress: Box 10218, 43423 Kungsbacka Telefon:+46(300)569800 E-post till Kungsbacka-Hanhals församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kungsbacka-Hanhals församling

Välkommen till Kungsbacka-Hanhals församling! Nära Gud - nära livet.

Välkommen till ett stämningsfullt Luciafirande med ungdomskören AmaSing. Fredag 13 december 17:30 och 19:00 i Kungsbacka kyrka.

Luciatåg i Kungsbacka kyrka

Kom och sjung in julen tillsammans med församlingens körer, instrumentalister och solister. Lördag 14 december 16:00 och 18:00 i Kungsbacka kyrka.

Julsånger i centrum

Familjekören sjunger i kyrkan och efter gudstjänsten blir det julfest i församlingshemmet med dans kring granen. Välkomna till Hanhals kyrka och församlingshem söndag 15 december 10:00.

Gudstjänst med julfest

Julens budskap framförs av barnkörer och instrumentalister och solister. Mini, G-Klaven, David Levy, bas. Söndag 15 december 16:00 i S:ta Gertruds kyrka.

Julmusikal med julfest

Kom och sjung jullåtar tillsammans med Ulrika Hjertén Åberg och Mikael Svensson. Prisutdelning. Torsdag 19 december 13:00 i Kyrkcaféet vid Kungsbacka kyrka. Välkommen!

Musikbingo med jultema

Musik med Julkören och Majvor Ingemarsson. ”En världsvid kristen kyrka” Vid fikat förmedlar Titti och Per Jörgner intryck från olika kyrkor jorden runt. Måndag 6 januari, trettondedag jul, 17:00 i S:ta Gertruds kyrka.

Missionsfest

Gemenskap, mat, andakt och underhållning. Torsdag 9 januari i Församlingshemmet Skansen. Festen börjar 15:00 och håller på till ca 17:00. Glöggmingel innan. Anmälan 20/12-3/1 till Anita Arnesson tel. 0300-102 46.

Pensionärernas julfest

Gudstjänster och aktiviteter:

Verksamheter för dig:

Livets högtider:

Stöd och omsorg:

Information från Kyrkogårdsförvaltningen:

Tankar inför helgen och poddar:

Appar, tidningen Kyrkfönstret och sociala medier

Kyrkor och kapell: