Other languages with Google Translate

Kontakt

Kungsbacka-Hanhals församling Besöksadress: Storgatan 1A, 43430 Kungsbacka Postadress: Box 10218, 43423 Kungsbacka Telefon: +46(300)569800 E-post till Kungsbacka-Hanhals församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kungsbacka-Hanhals församling

Nära Gud - nära livet. Välkommen till Kungsbacka-Hanhals församling!

De flesta verksamheterna startar vecka 3. Varmt välkommen om du är ny i stan, du som är nyfiken på kyrkans verksamhet, du som redan är med i någon grupp och du som vill dela livet, gemenskapen och glädjen med andra.

Terminsstart 2019

Kyrkogårdsförvaltningen i Kungsbacka-Hanhals församling sköter och ansvarar för driften av fyra kyrkogårdar samt församlingens grönytor. Har du goda kunskaper och intresse av att vårda grön miljö – välkommen till oss!

Vi söker kyrkogårdsarbetare för säsong 2019