Other languages with Google Translate

Kontakt

Kungsbacka-Hanhals församling Besöksadress: Storgatan 1A, 43430 Kungsbacka Postadress: Box 10218, 43423 Kungsbacka Telefon:+46(300)569800 E-post till Kungsbacka-Hanhals församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kungsbacka-Hanhals församling

Välkommen till Kungsbacka-Hanhals församling! Nära Gud - nära livet.

En kväll om livsstrategier för kropp och själ med Cajsa Tengblad, författare och livscoach. Onsdag 26 februari  19:00 i Kyrkcaféet vid Kungsbacka kyrka. Kom gärna på mässan i kyrkan 18:00 med efterföljande fika och temakväll i Kyrkcaféet.

Temakväll: ”Kroppsnöjd och själsstark” hur blir man det?

En kväll om livsstrategier för kropp och själ med Cajsa Tengblad, författare och livscoach. Onsdag 26 februari 19:00 i Kyrkcaféet vid Kungsbacka kyrka. Kom gärna på mässan i kyrkan 18:00 med efterföljande fika och temakväll i Kyrkcaféet.

Musikgudstjänst med Fässbergskören och körledare Karin Rosander. Lördag 29 februari 16:00 i Kungsbacka kyrka.

”Snart är ljuset här”

Gudstjänster och aktiviteter:

Verksamheter för dig:

Livets högtider:

Stöd och omsorg:

Information från Kyrkogårdsförvaltningen:

Tankar inför helgen och poddar:

Appar, tidningen Kyrkfönstret och sociala medier

Kyrkor och kapell: