Karlstads pastorat

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon: +46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Barn och ungdom Norrstrand

I Norrstrands församling finns massor att göra. Här hittar du barn och förskola, information om ungdomsverksamheten med bland annat konfirmandgrupper, ungdomsledare och ungdomsgrupp för unga i behov av särskild stöd.

Unga ledare

För dig som är ung ledare i församlingens olika ungdomsgrupper. Vi träffas ibland för utbildning och gemenskap. Hör av dig på 054-14 15 33 om du vill hjälpa till!

Konfirmandgrupper

Terminsläsning eller intensiv- läsning på sommaren. Alla 14-åringar får inbjudan. Kontakta Börje Axelsson om du har frågor 14 19 34. Konfirmander med särskilda behov kan kontakta Hans Kvarnström tel 14 15 31.