Foto: Emmy Lindgren

Svenska Kyrkans Unga, Västerstrand

Ungdomsgrupp för dig mellan 13-25 år. Vi träffas varje torsdag 19.00-21.00.

Hej!
Vad kul att just du kikade in här för att se vad Västerstrands församling ungdomsgrupp SKU Västerstrand pysslar med.
Är du ny i ungdomsgruppen så kan jag berätta hur det fungerar:

Vi är ett gäng mellan 13-25 år som träffas på torsdagar klockan 18.30-21.00 i Västerstrandskyrkan på Våxnäs i Karlstad.
Åker man buss hit så kan man ta 1:a, 4:an, 5:an och 6:an och gå av på Våxnäs bytespunkt.
Man går in genom ingången som är längst bort närmast klockstapeln. Alla våra träffar är kostnadsfria och kräver ingen anmälan.

Viktigt att veta är att för att delta på våra aktiviteter krävs ett medlemskap i Svenska Kyrkans Unga eftersom vi är en lokalavdelning i organisationen.
Svenska Kyrkans Unga är en rikstäckande barn- och ungdomsorganisation och ett medlemskap kostar ingenting och är inte bindande på något sätt.
Medlemskapet är som en tumme upp på att man ställer sig bakom vår verksamhets motto det dubbla kärleksbudet ”behandla andra som du vill bli behandlad”. Vilket betyder att vi alltid är schysta mot varandra och alla blir alltid respekterade.
Vår verksamhet är även alkohol– tobak– och drogfri.
Ett medlemskap kan man skaffa sig på Svenska Kyrkans Ungas hemsida eller på plats när man kommer hit.

Vi som jobbar med ungdomsgruppen heter Emmy, Anders, Kristina, Emelie, Julia, Carina och Wilma.
Vill man komma i kontakt med oss här du våra kontaktuppgifter här:
Emmy Lindgren, 054-141947
Anders Holz, 076-766 14 86

För att hålla koll på våra aktiviteter och annan information kan du följa oss på instagram eller facebook.

Vill du veta mer om Svenska Kyrkans Unga i Karlstads stift  kan du klicka här

Hoppas du kommer och besöker oss!

Sommar i Karlstads pastorat 2022

Välkommen till kyrkorna i sommar. Fika, klättra i torn, gå på vandring, lek med barn och mycket mer. I år får vi också lov att mötas igen på de populära sommarkvällarna i nästan alla kyrkor i pastoratet.

Vi ber tillsammans för fred.

På bönewebben kan du tända ett ljus eller be en digital bön för fred.

Om Västerstrandskyrkan

Kyrkan ligger vid Våxnäs centrum. Det är en modern tegelkyrka där det är full aktivitet av såväl stora som små under veckans alla dagar.

Västerstrands församling

Välkommen till en stadsförsamling med bred och livlig verksamhet för alla åldrar.

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.