Svenska Kyrkans Unga, Västerstrand

Ungdomsgrupp för dig mellan 13-25 år. Vi träffas varje torsdag 18.30-21.00. Start 3/9.

Hej!
Vad kul att just du kikade in här för att se vad Västerstrands församling ungdomsgrupp SKU Västerstrand pysslar med.
Är du ny i ungdomsgruppen så kan jag berätta hur det fungerar:

Vi är ett gäng mellan 13-25 år som träffas på torsdagar klockan 18.30-21.00 i Västerstrandskyrkan på Våxnäs i Karlstad.
Åker man buss hit så kan man ta 1:a, 4:an, 5:an och 6:an och gå av på Våxnäs bytespunkt.
Man går in genom ingången som är längst bort närmast klockstapeln. Alla våra träffar är kostnadsfria och kräver ingen anmälan.

Viktigt att veta är att för att delta på våra aktiviteter krävs ett medlemskap i Svenska Kyrkans Unga eftersom vi är en lokalavdelning i organisationen.
Svenska Kyrkans Unga är en rikstäckande barn- och ungdomsorganisation och ett medlemskap kostar ingenting och är inte bindande på något sätt.
Medlemskapet är som en tumme upp på att man ställer sig bakom vår verksamhets motto det dubbla kärleksbudet ”behandla andra som du vill bli behandlad”. Vilket betyder att vi alltid är schysta mot varandra och alla blir alltid respekterade.
Vår verksamhet är även alkohol– tobak– och drogfri.
Ett medlemskap kan man skaffa sig på Svenska Kyrkans Ungas hemsida eller på plats när man kommer hit.

Vi som jobbar med ungdomsgruppen heter Isabella och Anders.
Vill man komma i kontakt med oss här du våra kontaktuppgifter här:
Isabella Persson, 076-766 19 59
Anders Holz, 076-766 14 86

För att hålla koll på våra aktiviteter och annan information kan du följa oss på instagram eller facebook.

Vill du veta mer om Svenska Kyrkans Unga i Karlstads stift  kan du klicka här

Hoppas du kommer och besöker oss!

tänk på att förändringar kan ske

Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så tänk på att under coronapandemin kan ändringar ske. Håll utkik här på hemisdan, i appen eller på respektive församlings Facebook-sida.