Other languages with Google Translate

Kontakt

Karlstads stift Besöksadress: Västra Torggatan 15, 65224 Karlstad Postadress: Box 186, 65105 Karlstad Telefon:+46(54)172400 E-post till Karlstads stift

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska Kyrkans Unga i Karlstads stift

Svenska Kyrkans Unga är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan. Vi vill med Kristus i centrum och med dopet som grund verka i hela Guds skapelse och vara en gemenskap i församlingen där vi får växa i tro och ansvar.

Svenska Kyrkans Unga vill vara en kaxig barn- och ungdomsrörelse!

Svenska Kyrkans Unga i Karlstads stift samlar ungefär 600 medlemmar i Värmland och Dalsland. Vårt kansli är placerat på stiftskansliet i Karlstad. Vi har två anställda stiftskonsulenter som arbetar med verksamhet beslutad av barn och unga. Distriktsstyrelsen arbetar på uppdrag av Rådslaget och genomför beslutad verksamhet och påverkansarbete i Svenska kyrkan samt i samhället.

Vår verksamhet bekostas av bidrag från Region Värmland, Karlstads stift, deltagaravgifter och insamlade kollekter. Stort tack för ert stöd!

VI ÄR INGET UTAN VÅRA MEDLEMMAR

Vi behöver dig! Att vara medlem i Svenska Kyrkans Unga kostar inget. Däremot ger det flera fördelar som att du är försäkrad på våra arrangemang, får lägre priser på läger och kurser plus en massa mer! Du får också vårt eminenta nyhetsbrev fullspäckat med information om vad som är på gång flera gånger per år. Vi får mer bidrag med fler medlemmar vilket gör att vi kan hålla priser på våra arrangemang nere. En annan fördel är att vi blir starkare ju fler vi är – när en rörelse som består av 600-700 medlemmar gör sin röst hörd börjar makthavare lyssna. Medlem blir du helt gratis och enkelt på våra medlemssidor!

Medlemssidorna

Våra stadgar:

Svenska Kyrkans Unga i Karlstads stift har stadgar som antogs av Rådslaget 2018, Om du klickar på knappen nedan kan du läsa stadgarna i sin helhet.

Klicka här!

Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av barn och unga som vill upptäcka och dela kristen tro. Vi har cirka 13 500 medlemmar i hela Sverige. Bli en del av gemenskapen du också!