Ungdomsgruppen

Nu har vi startat igång ungdomsgruppen igen! Vi ses utomhus om det inte spöregnar. Välkommen att ses runt grillen, vi bjuder på något gott. Dag: Tisdagar. Tid: 17.30-19.00. Ungdomsgruppen har slutat för terminen och börjar igen under hösten 2021.

Ungdomsgruppen

Ungdomsgruppen har slutat för terminen och börjar igen under hösten 2021.

Vi umgås, fikar, pratar, ser film och har kul ihop. De kvällar när det inte är tema hänger vi tillsammans. Behöver du hjälp med läxorna? Då fixar vi det! Varje gång fikar vi tillsammans och ibland har vi en extra festlig fika. Hit kommer du precis som du är och alla är välkomna! Psst...kostar inget och du behöver inte anmäla dig - det är bara att dyka upp! Kom en gång, eller två eller hela terminen, det finns inga krav.

Nu har vi startat igång ungdomsgruppen igen! Vi ses utomhus om det inte spöregnar. Välkommen att ses runt grillen, vi bjuder på något gott!

Dag: Tisdagar.
Tid: 17.30-19.00.
Plats: Utanför Järna församlingshem, Kyrkvägen 10, Järna.
Sista för terminen: 25 maj.

Följ oss på sociala medier så missar du inget: @ungijava

Frågor?

Kontakta gärna vår ungdomsansvariga Annelie Wagnefors, se kontakt nedan.

Annelie Wagnefors

Svenska kyrkan i Järna och Vårdinge