En pojke och en flicka skrattar i bänkraden.
Foto: Johannes Frandsen

Barnkören

Kom och sjung med oss i barnkören! För alla barn från 7 år och uppåt.

Barnkören

För barn från 7 år och uppåt. Massor av skoj väntar de barn som kommer till barnkören! Nytt för denna termin är att församlingspedagog Maria Frisk kommer att hänga med oss. Diskantkören utgår på grund av för få barn, i stället är alla barn välkomna till barnkören!

Barnkören sjunger i gudstjänster cirka 3 gånger per termin och att vi satsar stort inför Lucia i både Järna och Vårdinge.

Plats: Församlingshemmet i Järna (OBS: Vi flyttar från Postillan i Mölnbo till Järna denna termin.)
Tid: 15.00-15.45
Dag: Tisdagar.

OBS: Vi bjuder på mellanmål 14.45–15.00

Frågor?
Kontakta våra körledare Agneta Axelson, se kontaktuppgifter nedan.

Anmälan

Här kan du anmäla ditt barn till barnkören. Vid frågor kontakta Agneta Axelson, se kontaktuppgifter längst ned på sidan.

Får barnet medverka i inslag på internet? Vid uppspelningar, konserter och högtider gör vi inslag som vi sänder på sociala medier. Detta gör vi för att nå de som av olika anledningar inte kan besöka oss fysiskt. Jag samtycker till publicering på internet vid ovanstående sammanhang: