Hör av dig

Oro och ensamhet kan lindras av ett samtal. Du är alltid välkommen att höra av dig.

Du är alltid välkommen att höra av dig till någon av våra präster eller diakoner när du behöver prata med någon.

Präster och diakoner har tystnadsplikt. Här kan du läsa mer om vad tystnadsplikten innebär.

Ring på en vardag

På vardagar kan du nå oss via vår växel, 08-580 218 00. Du kan också höra av dig direkt till någon av våra präster eller diakoner

Kyrkans SOSgår att nå på 031-80 06 50 vardagar 13-21, och på lör-, sön- och helgdagar 16-21.

Ring eller chatta på kvällar, nätter och helger

Jourhavande präst nås alla dagar. Just nu är öppettiderna 17-08 . Ring 112 och fråga efter Jourhavande präst.

Du kan också chatta med Jourhavande präst söndag till torsdag kl 20-24.

Skriv ett brev när som helst

Du kan maila till Jourhavande präst när som helst, och du får svar inom 24 timmar.

Kyrkans SOS har också en SOS-brevlåda. Breven dit besvaras av utbildade volontärer så snart som möjligt, dock senast inom 72 timmar.

I sista hand kan du alltid kontakta vår kyrkoherde

Nedan kan du läsa mer om de olika former av samtalsstöd och samtalsgrupper som finns i Järfälla församling.

Krister Kappel

Kyrkoherde, Präst, Maria kyrka