Tallhedskyrkan

Välkommen till Tallhedskyrkan! En samarbetskyrka mellan EFS Tallhedskyrkan och Hortlax församling.

Under 1960 och 1970-talet fick församlingens norra del kring Bergsviken, Storfors och Furulund behov av ytterliggare ett församlingshem. I oktober 1982 invigdes det nybyggda församlingshemmet Furulundsgården som idag används både för familjegudstjänster, dop och minnesstunder, gruppverksamhet för stora och små och andra aktiviteter.
I advent 2018 sluts ett samarbetsavtal mellan EFS Tallhedskyrkan och Hortlax församling, som verkar i tidigare, Furulundsgården. Från 1 januari 2019 övergår Furulundsgården till att heta Tallhedskyrkan.
Lokalen rymmer 55 sittande i kyrksalen och 44 sittande vid bord.