Konfirmation

Vi har ett nytt konfirmationsupplägg med träffar i Holmsund/Obbola och en resa till Stockholm. Välkommen som konfirmand i Holmsunds församling!

Du är inte ensam att fundera. Konfirmation handlar bland annat om att uppleva och diskutera smått och stort tillsammans med andra. Är du nyfiken och vill göra något roligt? Välkommen att bli konfirmand!

Nu bjuder vi in dig som är född 2004 och börjar 8:an hösten 2018 till konfirmation.

Under konfirmationstiden får du ställa alla frågor du har om livet, döden och mystreiet i att vara människa. Inga tankar eller frågor kan vara "fel" och du får fundera själv och tillsammans med andra. Vi fikar, arbetar, pratar och har roligt.

När och hur?

Du kan välja mellan olika alternativ för konfirmation , ett av dem finns i Holmsunds församling. Vårt alternativ är gratis och innebär träffar på utvalda söndagar, ett helgläger, en övernattning och en resa till Stockholm under Kristi himmelsfärds-helgen och konfirmation i Holmsunds kyrka till Pingst.

Inskrivning Torsdagen den 11 oktober i Holmsunds kyrka

Träffar Utvalda söndagar kl 11-16 under terminerna i någon av församlingens kyrkor (datum ej klara än). I undervisningen ingår också att gå på några Gudstjänster där 1a advent, julafton och skärtorsdagsmässa är prioriterade.

Helgläger och övernattning 16-18 november åker vi på ett helgläger tillsammans och den 15-16 mars övernattar vi i Obbola kyrka.

Stockholmsresa Stockholmsresan blir under Kristi himmelsfärdshelgen 29 maj -2 juni 2019.

Konfirmationshelg Pingsthelgen 8-9 juni 2019

Kostnad? Gratis

Vad gör man?

Under konfirmationstiden får du ha roligt tillsammans med andra i din ålder, du får ställa alla frågor du har om livet, döden och mystreiet i att vara människa. Vi gör roliga upplevelser, delar intressanta tankar och reser till Stockholm tillsammans. Där får vi både fortsätta konfirmationsundervisningen, göra några studiebesök och uppleva staden.

Behov av särskilt stöd?

Alla är lika välkomna. Vi hittar en bra lösning tillsammans. Hör av dig.

Anmäl dig här!

Anmäl dig senast den 11 oktober 2018.

Genom att fylla i detta formulär anmäler du dig till konfirmation i Holmsunds församling under läsåret 2018/19

Emma Lundberg

Peter Gunnarsson