Konfirmation

Vi har ett nytt konfirmationsupplägg med träffar hemma i Holmsund och en resa till Stockholm. Välkommen som konfirmand i Holmsunds församling!

Du är inte ensam att fundera. Konfirmation handlar bland annat om att uppleva och diskutera smått och stort tillsammans med andra. Är du nyfiken och vill göra något roligt? Välkommen att bli konfirmand!

Nu bjuder vi in dig som är född 2003 och börjar 8:an till hösten till konfirmation

Under konfirmationstiden får du ställa alla frågor du har om livet, döden och mystreiet i att vara människa. Inga tankar eller frågor kan vara "fel" och du får fundera själv och tillsammans med andra. Vi fikar, arbetar, pratar och har roligt.

När och hur?

Du kan välja mellan olika alternativ för konfirmation , ett av dem finns i Holmsunds församling. Vårt alternativ är gratis och innebär träffar på utvalda söndagar, någon övernattning, under läsåret, en resa till Stockholm under Kristi himmelsfärds-helgen och konfirmation i Holmsunds kyrka till Pingst.

Inskrivning Torsdagen den 26 oktober kl 19.00 i Holmsunds kyrka

Träffar Utvalda söndagar kl 11-16 under terminerna i någon av församlingens kyrkor (datum ej klara än).

Övernattning & resa En övernattning under vintern och & resa en Stockholmsresa under Kristi himmelsfärdshelgen 10-13 maj 2018

Konfirmation Pingstdagen 20 maj 2018

Kostnad? Gratis

Vad gör man?

Under konfirmationstiden får du ha roligt tillsammans med andra i din ålder, du får ställa alla frågor du har om livet, döden och mystreiet i att vara människa. Vi gör roliga upplevelser, delar intressanta tankar och reser till Stockholm tillsammans. Där får vi både fortsätta konfirmationsundervisningen och uppleva staden.

Behov av särskilt stöd?

Alla är lika välkomna. Vi hittar en bra lösning tillsammans. Hör av dig.

Anmäl dig här!

Anmäl dig senast den 20 oktober 2017.

Genom att fylla i detta formulär anmäler du dig till konfirmation i Holmsunds församling under läsåret 2017/18

Emma Lundberg

Peter Gunnarsson