Konfirmation

Vårt konfirmationsupplägg innebär träffar i Holmsund/Obbola och en resa till Stockholm. Välkommen som konfirmand i Holmsunds församling!

Konfirmation handlar bland annat om att uppleva och diskutera smått och stort tillsammans med andra. Är du nyfiken och vill göra något roligt? Välkommen att bli konfirmand!

Nu bjuder vi in dig som är född 2005 och börjar 8:an hösten 2019 till konfirmation.

Vad gör man?

Under konfirmationstiden får du ställa alla frågor du har om livet, döden, kärlek, hat och mystreiet i att vara människa. Vi gör roliga upplevelser, delar intressanta tankar och reser till Stockholm tillsammans. Där får vi både fortsätta konfirmationsundervisningen, göra några studiebesök och uppleva staden.

När och hur?

Du kan välja mellan olika alternativ för konfirmation, ett av dem finns i Holmsunds församling. Vårt alternativ är gratis och innebär träffar på utvalda söndagar, ett helgläger, en övernattning och en resa till Stockholm under Kristi himmelsfärds-helgen och konfirmation i Holmsunds kyrka till Pingst.

Anmälnings- och infokväll för ungdomar och föräldrar 24 oktober kl 19.00 i Holmsunds kyrka

Träffar Under året träffas vi även fem söndag kl 11-16 i Holmsunds kyrka (datum ej klara än). I undervisningen ingår också att gå på några Gudstjänster där högtider som jul och påsk är prioriterade.

Helgläger och övernattning

6-8 december Helgläger
13-14 mars Övernattning i Obbola kyrka

Stockholmsresa Stockholmsresan blir under Kristi himmelsfärdshelgen 20-24 maj 2020

Konfirmationshelg Pingsthelgen 2020: 30 maj Övning inför konfirmationen
31 maj 11.00 Konfirmationsgudstjänst

Kostnad? Gratis

Behov av särskilt stöd?

Alla är lika välkomna. Vi hittar en bra lösning tillsammans. Hör av dig.

Anmäl dig här!

Anmälan här senast 24/10 (det går också att anmäla sig under anmälningskvällen i Holmsunds kyrka).

Genom att fylla i detta formulär anmäler du dig till konfirmation i Holmsunds församling under läsåret 2019/2020

Emma Lundberg

Peter Gunnarsson