Konfirmation

Vårt konfirmationsupplägg innebär träffar i Holmsund/Obbola och en resa till Stockholm. Välkommen som konfirmand i Holmsunds församling!

Konfirmationsåret 2020/2021 har erbjudit sina utmaningar med begränsningar i hur vi har kunnat träffas och i nya digitala arbetssätt. Vi tycker att det har fungerat över förväntan! Tack för detta fina och annorlunda konfirmandår och nu hoppas och siktar vi på att får göra vår gemensamma Stockholmsresa i slutet av sommaren. Vi hörs och ses, håll er friska och du; Du vet väl om att du är värdefull?!

Konfirmandernas redovisning 2021

Vad är konfirmation?

Konfirmation handlar bland annat om att uppleva och diskutera smått och stort tillsammans med andra. Är du nyfiken och vill göra något roligt? Välkommen att bli konfirmand!

Snart är det dags för dig som är född 2007 och börjar 8:an hösten 2021 att bestämma om du vill konfirmera dig.

Vad gör man?

Under konfirmationstiden får du ställa alla frågor du har om livet, döden, kärlek, hat och mystreiet i att vara människa. Vi delar roliga upplevelser, intressanta tankar och reser till Stockholm tillsammans. Där får vi både uppleva staden och dela härlig gemenskap i början av sommaren!

När och hur?

Du kan välja mellan olika alternativ för konfirmation, ett av dem finns i Holmsunds församling. Vårt alternativ är gratis och innebär träffar på utvalda söndagar, ett helgläger under Kristi himmelsfärdshelgen och en resa till Stockholm efter skolavslutningen. Konfirmationen är under Pingsthelgen 2022.

Anmälnings- och infokväll för ungdomar och föräldrar

Information läggs upp här senare.

Träffar Under året träffas vi fem söndagar. I undervisningen ingår också att gå på några Gudstjänster där högtider som jul och påsk är prioriterade.

Helgläger

Prel. Kristi himmels färdshelgen 2022.
prel. Stockholmsresa i början av sommarlovet 2022.

Konfirmationshelg prel. Pingsthelgen 2022

Kostnad? Gratis

Behov av särskilt stöd?

Alla är lika välkomna. Vi hittar en bra lösning tillsammans. Hör av dig.

Anmäl dig här!

Anmälan här senast 24/9 (det går också att anmäla sig under informationskvällarna i Holmsunds och Obbola kyrka.

Genom att fylla i detta formulär anmäler du dig till konfirmation i Holmsunds församling under läsåret 2020/2021

Emma Lundberg

Peter Gunnarsson