Konfirmation

Vårt konfirmationsupplägg innebär träffar i Holmsund/Obbola och en resa till Stockholm. Välkommen som konfirmand i Holmsunds församling!

Konfirmation handlar bland annat om att uppleva och diskutera smått och stort tillsammans med andra. Är du nyfiken och vill göra något roligt? Välkommen att bli konfirmand!

Nu bjuder vi in dig som är född 2006 och börjar 8:an hösten 2020 till konfirmation.

Vad gör man?

Under konfirmationstiden får du ställa alla frågor du har om livet, döden, kärlek, hat och mystreiet i att vara människa. Vi delar roliga upplevelser, intressanta tankar och reser till Stockholm tillsammans. Där får vi både uppleva staden och dela härlig gemenskap i början av sommaren!

När och hur?

Du kan välja mellan olika alternativ för konfirmation, ett av dem finns i Holmsunds församling. Vårt alternativ är gratis och innebär träffar på utvalda söndagar, ett helgläger under Kristi himmelsfärdshelgen och en resa till Stockholm efter skolavslutningen. Konfirmationen är under Pingsthelgen 22-23 maj 2021.

Anmälnings- och infokväll för ungdomar och föräldrar

Obbolagruppen: måndagen den 21 september kl 20.00 i Obbola kyrka

Holmsundsgruppen: torsdagen den 24 september kl 20.00 i Holmsunds kyrka

Träffar Under året träffas vi även fem söndag kl 11-15 i Holmsunds kyrka (datum ej klara än). I undervisningen ingår också att gå på några Gudstjänster där högtider som jul och påsk är prioriterade.

Helgläger

Kristi himmels färdshelgen 12-16 maj 2021.
Stockholmsresa i början av sommarlovet 2021.

Konfirmationshelg Pingsthelgen 22-23 maj 2021

Kostnad? Gratis

Behov av särskilt stöd?

Alla är lika välkomna. Vi hittar en bra lösning tillsammans. Hör av dig.

Anmäl dig här!

Anmälan här senast 24/9 (det går också att anmäla sig under informationskvällarna i Holmsunds och Obbola kyrka.

Genom att fylla i detta formulär anmäler du dig till konfirmation i Holmsunds församling under läsåret 2020/2021

Emma Lundberg

Peter Gunnarsson