Konfirmation

Vårt konfirmationsupplägg innebär träffar i Holmsund/Obbola och en resa till Stockholm. Välkommen som konfirmand i Holmsunds församling!

Vad är konfirmation?

Konfirmation handlar bland annat om att uppleva och diskutera smått och stort tillsammans med andra. Är du nyfiken och vill göra något roligt? Välkommen att bli konfirmand!

Nu det hög tid för dig som är född 2007 och börjar 8:an hösten 2021 att anmäla dig till konfirmation.

Vad gör man?

Under konfirmationstiden får du ställa alla frågor du har om livet, döden, kärlek, hat och mystreiet i att vara människa. Vi delar roliga upplevelser, intressanta tankar och reser till Stockholm tillsammans. Där får vi både uppleva staden och dela härlig gemenskap i slutet av sommaren!

När och hur?

Du kan välja mellan olika alternativ för konfirmation, ett av dem finns i Holmsunds församling. Vårt alternativ är gratis och innebär träffar på utvalda söndagar, ett helgläger under Kristi himmelsfärdshelgen och en resa till Stockholm i slutet av sommaren 2022. Konfirmationen är under Pingsthelgen 2022.

Träffar Under året träffas vi ungefär en söndag i månaden. I undervisningen ingår också att gå på några Gudstjänster där högtider som jul och påsk är prioriterade.

Helgläger

Prel. Kristi himmels färdshelgen 2022.
Stockholmsresa i slutet av sommarlovet 2022.

Konfirmationshelg  Pingsthelgen 2022

Kostnad? Gratis

Behov av särskilt stöd?

Alla är lika välkomna. Vi hittar en bra lösning tillsammans. Hör av dig.

Anmäl dig här!

Genom att fylla i detta formulär anmäler du dig till konfirmation i Holmsunds församling under läsåret 2020/2021