Högalids församling Besöksadress: Högalids Kyrkväg 11, 11730 STOCKHOLM Postadress: BOX 9048, 10271 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6168800 E-post till Högalids församling

Öppettider

Öppettider för Högalidskyrkan med kolumbariet och minneslunden samt församlingsexpeditionen. Obs, nya öppettider!

Församlingsexpeditionens besöks- och telefontider

Telefon 08-616 88 00.
Måndag, tisdag, torsdag och fredag 9–12 och onsdag 15–18.30.
Sommartid midsommar–mitten av augusti  måndag till fredag endast kl 9–12.

Kyrkans och urnlunden med minneslundens öppettider

Vardag 11–17.
Lördag 11–16.
Söndag/helgdag 10–16.

Kolumbariet renoveras

Från 5/11-26/5 stänger kolumbariet för renovering. Vårt mål är att förbättra tillgängligheten till kolumbariet (den runda delen) med hjälp av hiss och bättre ljussättning. Av säkerhetsskäl hålls kolumbariet stängt för besökare men öppnar igen till Mors dag.
Urnlunden med minneslunden håller öppet som vanligt under renoveringstiden, med något undantag. Gravsättningar kommer att kunna ske och möjlighet till ljuständning finns, liksom i kyrkan.