Other languages with Google Translate

Församlingshemmet på Sotiros 7 i Plaka

Måndag- Torsdag: 14.00-19.00, Lördag: 9.30-15.00. Fredag stängt. Söndag i samband med gudstjänst. Sommartider: må-fr 14.00-19.00, lö stängt.

Om du vill prata med en präst, kontakta då församlingens kyrkoherde Björn Kling via telefon eller email, se kontaktuppgifter nedan.

På Svenska kyrkan finns det alltid någon att prata med. Här kan du också dricka kaffe, läsa svenska tidningar och äta hembakta kanelbullar. Du har möjlighet att läsa och låna böcker från biblioteket. På våra anslagstavlor kan du hitta tips på boende, jobb och annat samt själv sätta upp en annons.

Vår andaktshörna inbjuder till enskild andakt och att tända ett ljus. Här håller vi också till på söndagar och onsdagar när vi firar gudstjänst och samlas till kvällsandakt. Våra söndagsmässor firar vi i St Paul's church, se församlingens kalender.

Om du vill ställa upp som frivillig, kontakta oss. Om du behöver hjälp med något, kontakta oss.

En barnhörna med leksaker och böcker finns för våra yngsta besökare.

Vi har fritt WiFi och gästdator för våra gäster.

Kontakt med kyrkan

Svenska kyrkan i Grekland
Sotiros 7, Plaka
10558 Athen, Grekland

Telefon: +30 210 451 6564
Kyrkoherde: +30 6946 072428

Församlingens epost: aten@svenskakyrkan.se

Kyrkoherdens epost: bjorn.kling@svenskakyrkan.se

Församlingens konto i Swedbank för donationer och gåvor: 83816  923163247-3, ”Trossamfundet Svenska kyrkan”.

Svenska kyrkan i Aten på webben
Svenska kyrkan i Aten på facebook

Öppettider

September-Maj: Måndag - Torsdag kl 14.00-19.00, Lördag 09.30 - 15.00, Söndagar i samband med gudstjänsten. Fredagar stängt.

Juni-Augusti: Måndagar - Torsdagar 14.00-19.00, Söndagar i samband med gudstjänsten. Fredag och Lördagar stängt.

Se Kalendern Svenska kyrkan i Grekland