Någon att prata med

När du behöver någon att prata med, så är du alltid välkommen att ta kontakt med oss. Det är så mycket som vi människor behöver hjälp att sortera i våra liv. Ibland blir det helt enkelt för mycket – och då är det skönt att prata med någon utanför den egna familjen eller de invanda cirklarna.
Någon väljer att samtala på telefon, någon annan vill sitta tillsammans. Du kan samtala med diakon eller präst – tystnadsplikt gäller. Om du önskar att ett samtal skall avslutas med bikt och förlåtelse finns den möjligheten alltid här i Genarps församling.