Skicka kondoleans

Visa ditt deltagande i sorgen genom att hedra den som avlidit med en kondoleans.

Skänk en valfri summa

Kondolera via Fryksände pastorat och skänk en minnesgåva till ett välgörande ändamål. Gåvans storlek anges inte på minnesbladet.

Beställ kondoleans

• Fyll i formuläret för att beställa en kondoleans.
  • Fält markerade med en * är obligatoriska.
  • Kontrollera att formuläret är korrekt ifyllt och att alla uppgifter stämmer innan du klickar på "Skicka beställning".
  • Betala in din valda summa på bankgiro enligt nedan.
  • Märk din betalning med ditt namn och telefonnummer och vart du vill kondolera. (Tänk på att det kan ta en bankdag innan din betalning registrerats.)

Skriv din hälsning i fältet t.ex. "En sista hälsning", "Vårt varma deltagande" eller liknande. Glöm inte att också skriva under med de namn som ska vara med i kondoleansen.

Välj endast en ruta

Gör din beställning tre dagar innan begravningen. Minsta belopp är 60 kr om begravningen är i Fryksände, Lekvattnet, Vitsand eller Östmark. Vid begravning i annat pastorat är minsta belopp 80 kr. Läs igenom din beställning och bekräfta genom att klicka på knappen "Skicka beställning" nedan. Är du osäker på om den ska hinna fram i tid är du välkommen att istället ringa oss på telefon 0560-272 00.