Foto: Birgitta Brorson

Skicka kondoleans

Visa ditt deltagande i sorgen genom att hedra den som avlidit med en kondoleans.

Skänk en valfri summa

Kondolera via Fryksände pastorat och skänk en minnesgåva till ett välgörande ändamål. Gåvans storlek anges inte på minnesbladet.

Beställ kondoleans

  • Fyll i formuläret nedan för att beställa en kondoleans.
  • Fält markerade med en * är obligatoriska.
  • Kontrollera att formuläret är korrekt ifyllt och att alla uppgifter stämmer innan du klickar på "Skicka beställning".
  • Betala in det belopp ni vill lämna i gåva via din egna internetbank. Se nedan vilka minnesfonder och bankgironummer som finns att tillgå för din kondoleans. Inga räkningar eller fakturor skickas ut.
  • Märk din betalning med ditt namn och telefonnummer och vart du vill kondolera. (Det kan ta en bankdag innan din betalning registrerats så tänk på att göra din beställning i god tid.)

Skriv din hälsning i fältet t.ex. "En sista hälsning", "Vårt varma deltagande" eller liknande. Glöm inte att också skriva under med de namn som ska vara med i kondoleansen.

Välj endast en ruta

OBS! Gör din beställning minst tre dagar innan begravningen för att den ska hinna fram i tid. Minsta belopp är 60 kr om begravningen är i Fryksände, Lekvattnet, Vitsand eller Östmarks kyrkor. Vid begravning i annat pastorat är minsta belopp 80 kr. Läs igenom din beställning och bekräfta genom att klicka på knappen "Skicka beställning" nedan. Om du fyller i din E-postadress får du automatiskt en bekräftelse på att vi mottagit ditt underlag till kondoleansen. Är du osäker på om den ska hinna fram i tid är du välkommen att istället ringa oss på telefon 0560-272 00.