Kyrka och skola

Det vi erbjuder barn och unga är en viktig del i vår verksamhet. Vi ser därför glädjen i att samarbeta med skolan.

påsk- och julvandringar

Varje år inbjuds årskurs 1 och 4 till julvandring och årskurs 2 och 5 till påskvandring i någon av våra kyrkor. Det är ett utmärkt pedagogiskt arbetssätt där eleverna genom många sinnen får uppleva varför vi firar våra stora högtider jul och påsk.

Vill du veta mer eller kanske anmäla intresse för att medverka på dessa vandringar? Varmt välkommen att höra av dig till pedagog Linda Ursjö: 0471-254 68 / 076-760 31 54 / Linda Ursjö.

skolhäng

Vi sätter stolthet i uppgiften att "göra" så lite som möjligt och istället ge vår uppmärksamhet och tid till den som söker kontakt med oss. En timma i veckan finns representanter från kyrkan på Bjurbäcksskolan och möter högstadiets ungdomar.

För mer information, ta kontakt med pedagog Per Eriksson: 0471-254 54 / 076-760 31 30 / Per Eriksson.