Konsertprogram

Kommande konserter i Högsbo församling.

Duo nu: Från Pärt och Sallinen till Jarrett och Wallgren

3 oktober kl. 17

Närbild på en cello och en hand som håller i en stråke.

Meditativ musik med Jani Fleivik, cello, och Lars-Magnus Österberg, klaviaturer.

Högsbo kyrka.

Rekommendationer under Covid-19

Oavsett verksamhet följer vi regeringens och Folkhälsomyndighetens regler och rekommendationer som gäller för att begränsa smittspridningen av Covid-19. Håll avstånd och stanna hemma om du inte känner dig frisk.

För aktuella verksamheter se kalendern. Hör gärna av dig till vår reception om du har några frågor.

Tidigare genomförda konserter

Göteborgs Alternativa Orkester (GAO)

18 augusti 2020

Göteborgs alternativa orkester. Foto: Ali Reza Badiee

Med utgångspunkt i Göteborgs fantastiska kulturella mångfald fortsätter GAO att lekfullt skapa sin musik och sound. Skrivna verk, improvisation och interaktiva metoder får publiken att både gråta och dansa.

> Facebook-evenemang GAO

West of Eden

11 augusti 2020

West of Eden Foto: Martin Permer

Svenskt folkmusikband med rötterna i den engelska och irländska folkmusiken. Följ med på en konsert som blir till en resa mellan akustiskt historieberättande, intimitet och glad, uppsluppen folkrock, alltid framförd med äkta kärlek och respekt för den keltiska musiken. www.westofeden.com

> Länk till konserten på Youtube

Emil jensen

4 augusti 2020

Emil Jensen Foto: Joel Nilsson

Artisten och ordkonstnären Emil Jensen varvar sin låtskatt med personliga berättelser och samhällssatir. Hans musik, texter och föreställningar har nått en stor publik, på scener från Dramaten till Way Out West.

> Facebook-evenemang Emil Jensen

Musik i Carl Johans pastorat

Ännu mera musik?

Utöver våra konserter, som finns på konsertprogram-sidan, så har vi också fantastiska musikgudstjänster. De hittar du i kalendern!

Till kalendern