Kontakt

Högsbo församling Besöksadress: Bankogatan 61, 41480 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon:+46(31)7316620 E-post till Högsbo församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Konsertprogram

Orgelkonserter och klassisk musik som arrangeras i Högsbo kyrka under hösten 2019.

Konsert till förmån för gatubarnen i Manilla

19 OKTOBER KL. 17, HÖGSBO KYRKA
Internationella gruppen i Högsbo samordnar.

Kulturnatta för fred

25 OKTOBER KL. 18, HÖGSBO KYRKA
En konsert där Oscar Fredriks Ceciliakör sjunger, ackompanjerade Fia Forslund på
slagverk och marimba. Dirigent: Jakob Bergman.

Bara bra Bach!

16 NOVEMBER KL. 17, HÖGSBO KYRKA
Bachkonsert med Oscar Fredriks Vocalis, Tölö Vokalis & Oscar Fredriks Sinfonietta. Bachs Orkestersvit nr 1 omgärdas av hans Kantater nr 3 och 111.

Sacred Concert  - Duke Ellingtons toner

24 NOVEMBER KL. 17, HÖGSBO KYRKA
Göteborgs Vokalensemble, Johannes Landgren, orgel, Håkan Lewin, altsax, Jon-Erik Björänge, trummor. Dirigent: Katarina Solén Hiller.

Ännu mera musik?

Utöver våra konserter, som finns på konsertprogram-sidan, så har vi också fantastiska musikgudstjänster. De hittar du i kalendern!

Till kalendern