Konsertprogram

Emil Jensen, West of Eden och Göteborgs Alternativa Orkester spelar i Högsbo kyrka i sommar. Konserterna streamas på Youtube!

Streamade konserter från Högsbo kyrka

Med anledning av Covid-19 livesänds sommarens konserter på Youtube. Det finns ett begränsat antal biljetter till konserterna i kyrkan, som tidigast kan bokas 27 juli. Mer information om hur du bokar anslås 27 juli i respektive facebook-evenemang (se länkar nedan).

Det finns ingen möjlighet att få biljett i dörren i samband med konsertens start.

West of Eden

11 AUGUSTI KL. 19

West of Eden Bild: Martin Permer

Svenskt folkmusikband med rötterna i den engelska och irländska folkmusiken. Följ med på en konsert som blir till en resa mellan akustiskt historieberättande, intimitet och glad, uppsluppen folkrock, alltid framförd med äkta kärlek och respekt för den keltiska musiken. www.westofeden.com

> Länk till konserten på Youtube

Göteborgs Alternativa Orkester (GAO)

18 AUGUSTI KL. 19

Göteborgs alternativs orkerster Bild: Ali Reza Badiee

Med utgångspunkt i Göteborgs fantastiska kulturella mångfald fortsätter GAO att lekfullt skapa sin musik och sound. Skrivna verk, improvisation och interaktiva metoder får publiken att både gråta och dansa.

> Facebook-evenemang GAO

Emil jensen

4 augusti kl. 19

Emil Jensen Bild: Joel Nilsson

Artisten och ordkonstnären Emil Jensen varvar sin låtskatt med personliga berättelser och samhällssatir. Hans musik, texter och föreställningar har nått en stor publik, på scener från Dramaten till Way Out West.

> Facebook-evenemang Emil Jensen

Sommarmusik i Carl Johans pastorat

Ännu mera musik?

Utöver våra konserter, som finns på konsertprogram-sidan, så har vi också fantastiska musikgudstjänster. De hittar du i kalendern!

Till kalendern