Livsberättargrupp

Vill du berätta om ditt liv och ta del av andras berättelser?

Behovet av att få berätta om sitt liv och bli lyssnad till är djupt mänskligt och blir viktigare ju äldre vi blir. I denna grupp delar vi minnen med stunder av tacksamhet och besvikelse. Vi tar även vara på det liv vi har nu och framåt.

Gruppen erbjuder ett tryggt sammanhang att dela minnen tankar och känslor med fokus på livsfrågor. Varje träff har ett tema som vi samtalar om.

Hur var det när du var liten och växte upp? Vad vill du berätta om din ungdomstid och ditt vuxenliv? Stunder av besvikelser och stunder av lycka. Hopplöshet och hopp. Vad kan du göra här och nu för att ha ett så bra liv som möjligt?

Det är kostnadsfritt och gruppen riktar sig till dig som är ålderspensionär.
Vi bjuder på eftermiddagskaffe.

Träffarna leds av Agneta Bang och Astrid Pettersson, volontärer i Boo församling. Vi arbetar utifrån Stadsmissionens koncept.

Måndagar kl.13-15, 10 ggr med start i januari

Anmälan och frågor: Karin Gustafsson.