Gå en Alphakurs online

Livet är värt att utforska! Alpha är en plats där människor kan koppla av, äta, dela tankar och utforska meningen med livet - nu online!

Vad är ALPHA?

Många är nyfikna på kristen tro och vad det egentligen är, men tycker kanske att steget in i kyrkan känns lite för stort. Då är Alpha ett lysande tillfälle, en kurs som ger både svar och nya frågor, men också nya vänner och nya möjligheter. Här får du chansen att utforska de stora livsfrågorna ur ett kristet perspektiv. Oavsett om du är troende eller inte, är du varmt välkommen att gå kursen.

Så går det till

Alphakursen i Boo församling omfattar tio tillfällen och två helgdagar. Träffarna sker online och startar med gemensam fika, så ta gärna fram en kopp kaffe eller te. Därefter ett föredrag om kvällens tema. Vi ses online kl. 19-20.15 vid tio tillfällen under perioden 7/10 - 16/12. De tre första tillfällena är du välkommen att prova på och du förbinder dig inte att fortsätta kursen.

Kostar det något?

Nej, kursen är helt kostnadsfri!

När

Onsdag 7 oktober kl 19.00 hålls en introduktionskväll via videolänk.

För mer information, kontakta Alexandra Skeppström Sundman.
Tel: 08-747 66 34. alexandra.skeppstrom.sundman@svenskakyrkan.se

ANMÄL DIG IDAG!