Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Alphakurs i Boo församling

Livet är värt att utforska! Alphakursen är en plats där människor kan koppla av, äta, dela tankar och utforska meningen med livet. Välkommen på introduktionskväll onsdagen 30 januari!

Alphakursen är öppen för alla intresserade att upptäcka vad kristendomen handlar om. Det är en plats där människor kan koppla av, äta, dela tankar och utforska meningen med livet.

Alphakursen är främst avsedd för personer som inte är kyrkobesökare men är öppen för alla som vill delta.

Alphakursen varar under 10 veckor med en helg tillsammans i mitten. Varje träff inleds med en måltid, sedan ett föredrag med nya aspekter av den kristna tron varje vecka. Detta följs av en stund av diskussion tillsammans i mindre grupper där det är fritt fram för alla att bidra med frågor och åsikter.

Vårens kurs inleds med en introduktions- och "Prova-på-kväll" den 30 januari kl 18.30 i Kyrkans hus, Orminge C. Denna kväll äter vi tillsammans, lyssnar på föredrag och berättar mer om kursen.

Första kvällen är kostnadsfri, därefter tas ett självkostnadspris ut för maten kommande veckor. Kursen är 10 onsdagskvällar + en helg till och med 10/4.  

Anmäl dig till introduktionskvällen via enkäten nedan.

Kontakt: Sophie Sköldeberg

Varmt välkommen!

 

Anmälan Alphakurs Boo församling vårtermin 2019

Sophie  Sköldeberg

Sophie Sköldeberg

Boo församling

Diakon