Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Alphakurs i Boo församling

Livet är värt att utforska! Alphakursen är en plats där människor kan koppla av, äta, dela tankar och utforska meningen med livet. Välkommen på introduktionskväll onsdagen 14 februari!

Alphakursen är öppen för alla intresserade att upptäcka vad kristendomen handlar om. Det är en plats där människor kan koppla av, äta, dela tankar och utforska meningen med livet.

Alphakursen är främst avsedd för personer som inte är kyrkobesökare men är öppen för alla som vill delta.

Alphakursen varar under 10 veckor med en helg tillsammans i mitten. Varje träff inleds med en måltid, sedan ett föredrag med nya aspekter av den kristna tron varje vecka. Detta följs av en stund av diskussion tillsammans i mindre grupper där det är fritt fram för alla att bidra med frågor och åsikter.

Vårens kurs inleds med en introduktions- och "Prova-på-kväll" den 14 februari kl 18.30 i Kyrkans hus, Orminge C. Denna kväll äter vi tillsammans, lyssnar på föredrag och berättar mer om kursen.

Första kvällen är kostnadsfri, därefter tas ett självkostnadspris ut för maten kommande veckor. Kursen är 10 onsdagskvällar + en helg t o m 9 maj.

Anmäl dig till introduktionskvällen via mail: Sophie Sköldeberg

Info: