Konfirmation

Vill du få nya vänner och upplevelser du aldrig glömmer? Vill du göra spännande saker, prata om livet och sjunga tillsammans? Då finns konfirmationen.

Konfa 10X   ANMÄL DIG HÄR

Gruppen Konfa 10X träffas ungefär en söndag i månaden, då vi har en heldag. Vi börjar med den gemensamma gudstjänsten i kyrkan 10.00. Sedan fortsätter vi hela dagen med upplevelser av olika slag, ibland i Barkåkra och ibland någon helt annanstans. Under våra träffar ordnar vi alltid lunch och fika/frukt.

I denna grupp åker vi på två läger. Ett under höstterminen och ett på våren. Utöver detta kommer det bli någon extra träff med genrep och fotografering strax innan konfirmationen. 

NÄR: Start den 11 september
VAR: Samling i Barkåkra kyrka
TID: 10.00 - ca 17.00
KONFIRMATION: 27 och 28 maj

Onsdagskonfa  ANMÄL DIG HÄR

Gruppen träffas varannan onsdag, jämna veckor i Vejbystrands församlingshem. Efter en lång dag i skolan behövs lite extra energi så vi startar alltid våra träffar med mackfika. I denna konfirmationsgrupp utgår vi från frälsarkransen – ett armband där pärlor beskriver hela livet. En påminnelse om Gud och en livboj i vardagen. 

Under hösten har vi två heldagsläger 10.00 - 17.00 med tema Allhelgona/Halloween och Jul. Under våren blir temat Påsk och Pingst. Vi kör också någon extra träff med genrep och fotografering under den sista veckan innan konfirmationen. Förutom konfaträffarna ingår det också att vara med på gudstjänster. 

NÄR: Onsdagar jämna veckor med start den 7 september
VAR: Vejbystrands församlingshem
TID: 15.30 - 18.00
KONFIRMATION: 6 och 7 maj

Sommarkonfa  ANMÄL DIG HÄR

Under sommarlovets tre första veckor träffas vi varje förmiddag, måndag till fredag i Skäldervikens församlingshem. Vi ordnar alltid frukt/fika. Det kommer också bli någon eftermiddag och kväll med aktiviteter. 

Sommarkonfa är ett samarbete med Svenska Gymnastikförbundet och Lingvallen dit ungdomar söker sig från hela Sverige. Är du sugen på att lära känna ungdomar från olika platser i landet har du ett gyllene tillfälle här!

FÖRTRÄFF: 12 november i Barkåkra kyrka
NÄR: Start måndag 19 juni 
VAR: Skäldervikens församlingshem
TID: 9.00 - 12.00 + någon eftermiddag och kväll
KONFIRMATION: 8 och 9 juli

Klicka HÄR för att läsa mer om konfirmation.

Vuxenkonfirmation

Det finns möjlighet att konfirmera sig som vuxen, kontakta Hans Eriksson vid frågor.