Från Lillån i söder, till Närkes Kil i väster och Ervalla i norr.

Undrar du varför gör vi som vi gör i mässan? Kom och få svaret när  vi har en kommenterad mässa söndag 24 februari i Hovsta kyrka! I samband med att vi har fått en ny agenda förklarar vi bakgrunden till de olika liturgiska momenten i gudstjänsten. Välkommen 11.00. Präst Tomas Rådehed & kantor Anna Pettersson.

Välkommen på en kommenterad mässa söndag 24 februari

Undrar du varför gör vi som vi gör i mässan? Kom och få svaret när vi har en kommenterad mässa söndag 24 februari i Hovsta kyrka! I samband med att vi har fått en ny agenda förklarar vi bakgrunden till de olika liturgiska momenten i gudstjänsten. Välkommen 11.00. Präst Tomas Rådehed & kantor Anna Pettersson.

Till gudstjänsten får vi komma precis som vi är, glada, ledsna, arga, bedrövade, lyckliga och så vidare. Gudstjänsten är till för de som kommer dit. Gudstjänsten ska vara ett sätt för oss att få möta Gud, varandra och oss själva.

Gudstjänster och samlingar

Vi börjar med en andakt i Hovsta kyrka 11.30, sen blir det sopplunch i församlingshemmet. Frivillig gåva.

Nästa sopplunch 26 februari

Vecka 8 har barn- och ungdomsverksamheten sportlov. Ses igen vecka 9!

Barn och unga

Vecka 8 har barn- och ungdomsverksamheten sportlov. Ses igen vecka 9!

pastorsexpeditionen i axberg

Måndag-fredag 09-12