Gudstjänster i Götlunda

Nyhet Publicerad Ändrad

Gudstjänst är att umgås med Gud. I böner, i bibel-läsning, i sakrament och i musik får vi möta Gud med vårt liv.

Speciellt varmt välkommen till våra gudstjänster i Götlunda - med härliga möten och underbara musiker. Kyrkans rum är allas rum: varmt välkommen!

Alltid fri entré.

Elfte söndagen efter trefaldighet - Tro och liv
28 aug kl. 18:00 Musikgudstjänst
Pianoafton med Jan Daniëls. En kväll med klassisk musik av bl.a. Chopin och Skrjabin.

Trettonde söndagen efter trefaldighet - Medmänniskan
11 sep kl. 15:00 Gudstjänst
Med Elin och Sven Jauring.
Predikant: Lena Lindgren, musiker: Åsa Westerberg
Välkommen att stanna till kyrkkaffe.

Femtonde söndagen efter trefaldighet - Ett är nödvändigt
25 sep kl 15:00 Mässa
Med Anna och Lars Jauring
Diakon: Lena Lindgren, musiker: Hanna Lindahl
Präst: Anna Katri Kuronen.
Välkommen att stanna till kyrkkaffe.

Tacksägelsedagen - Lovsång
9 okt kl 15:00 Familjegudstjänst
Med Sjungiorer och ledare, Götlunda syförening
Präst: Anna Katri Kuronen.
Med kyrkfika, försäljning och lotterier.

Nittonde söndagen efter trefaldighet - Trons kraft
23 okt kl. 18:00 Musikgudstjänst Gospelkväll
Med Götlunda gospelkör, Markus Olsson, solist, Mikael Dahlqvist, piano, och Åsa Westerberg.
Präst: Anna Katri Kuronen.

Tre gånger under hösten håller vi ”Klapp & Klang” - Vår gudstjänst på barnens villkor

Klapp & Klang är en gudstjänst på barnens villkor som bygger på sång, musik och rytmik. Klapp & Klang vänder sig till barn från 0 år och uppåt, som tillsammans med vuxna sjunger sånger, visor, ramsor och använder rytminstrument.

Varmt välkomna till Klapp & Klang i Götlunda kyrka, där ni kan träffa vår maskot Målle:
Tisdagen, den 20 september kl. 9:30-10:00
Tisdagen, den 18 oktober kl. 9:30-10:00
Tisdagen, den 29 november kl. 9:30-10:00

Efteråt kan ni följa med till Sockenstugan för öppet kyrkis: Vi umgås, leker, pysslar och sjunger tillsammans. Ingen anmälan behövs, ni kommer och går som det passar inom öppettiderna: Tisdagar, jämna veckor: kl. 9:30-12:00.