Other languages with Google Translate

Kontakt

Hyltebruks pastorat Besöksadress: Kyrkogatan 5, 31431 Hyltebruk Postadress: Box 4, 31421 Hyltebruk Telefon:+46(345)19740 E-post till Hyltebruks pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Femsjö kyrkokör

I Femsjö församlings finns en fyrstämmig kör med ca 15 medlemmar. Välkommen att dela sångarglädjen och gemenskapen!

Den som sjunger i kör mår bättre både till kropp och själ. Det märker vi Femsjö kyrkokör verkligen! En viktig del av körsången är gemenskapen och därför avslutar vi varje körövning med en trevlig fikastund. Vår fyrstämmiga kör medverkar i gudstjänster både i Femsjö och i pastoratets andra kyrkor.

Så varmt välkommen att dela sångarglädjen i Femsjö församlingshem kl 19 varje torsdag!

Kristina Lindstén

Kyrkomusiker i Femsjö församling