Visby domkyrkoförsamling Besöksadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling Webbplats

Körer

Sjung för livet! Visste du att körsångare blir glada och friska? Det är numera vetenskapligt bevisat. Tyska forskare har studerat körmedlemmar före och efter repetitioner. Körsångarnas immunförsvar förbättrades efter en timmes sång. De flesta körsångarna var dessutom på bättre humör efter övningen än före. Välkommen att sjunga med oss!

Gospelkör

Nu bildar församlingen en gospelkör för unga, ålder 15-25 år, med start 15 februari. Kom till domkyrkans körsal, i sakrestian ihopbyggd med kyrkans norrsida, klockan 16.30-17.30. Ledare är Alma Hedlund Emilsson

Distler-ensemblen

Varierande dagar. Körledare Claes Holmgren. Övar i Domkyrkan.

Gospelkören Kumbaya

Återkommer hösten 2017
Övar torsdagar kl 19-21 i Terra Nova kyrkan.
Ledare Alma Hedlund Emilsson

Damkören

Fyrstämmig kör som repeterar torsdagar.
Körledare Claes Holmgren. Övar i Domkyrkan.

Oratoriekören

En kör som arbetar i projektform, det vill säga man deltar i de projekt man så önskar - vanligtvis framförs produktionerna vid ett tillfälle. Repeterar på lördagar, och körledare är Claes Holmgren.