Foto: Cecilia Ramäng /IKON

Vigsel

Alla Församlingens tre kyrkor lämpar sig väl för vigslar.
I Västra Karaby och Hofterup går det bra att vigas under hela året, men Dagstorp kyrka är endast öppen mellan påsk- och allhelgonahelgen.
Har ni frågor ring pastorsexpeditionen på tel: 046 771035 så hjälper vi dig.

 

 

Med jämna mellanrum kommer önskemål om att via församlingens ljudsystem spela upp egen musik vid gudstjänster och dop, bröllop och begravningar. I Dösjebro församling får Spotify inte användas, eftersom Spotify Business upphör. Spotify kommer därför endast att vara tillåtet för privatpersoner att använda.

Det privata Spotify-abonnemanget får inte spelas i offentlig miljö. Vid dop, bröllop och begravningar, där det finns önskemål om att spela upp en låt eller sång, kan detta göras via CD-skiva, som ska vara köpt. Det hela handlar om licens/royalties till skivbolagen. Vid köp av CD betalas licens/royalties vid köpet och genom församlingens avtal med STIM har församlingen rätt att spela upp musiken offentligt.

Alla kyrkor i Västra Karaby pastorat är utrustade för att spela upp musik via CD-skiva. Kontakta vår kyrkvaktmästare om ni är osäkra på att just er valda kyrka har dessa möjligheter. 

Prata gärna med prästen som ni har kontakt med i förväg så att provspelning kan göras.